Razbijanje organizovane kriminalne grupe

Uhapšena jedna osoba u nastavku akcije 'Viker', pronađen heroin

Hronika 24.07.20, 10:42h

Uhapšena jedna osoba u nastavku akcije 'Viker', pronađen heroin
Ova akcija, tokom koje je sredinom mjeseca policija RS-a uhapsila tri osobe te oduzela oko četiri kilograma marihuane, se nastavlja

 

Jedna osoba je uhapšena u nastavku operativne akcije "Viker", koja je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe, koja na području RS vrši krivična djela iz oblasti opojnih droga.

 

Načelnica Odjeljenja za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova RS (MUP) Mirna Miljanović potvrdila je Feni da je lišen slobode B.K. iz Banje Luke, kod koga je pronađena određena količina droge.

 

Na osnovu usmene naredbe Osnovnog suda Banja Luka izvršen je pretres lica i stana koji koristi ova osoba te je oduzeto oko 610 grama opojne droge heroin, oko 2.150 grama bijele materije koja asocira na opojnu drogu spid, dvije digitalne vage, te 1.170 eura i 725 KM.

 

Akcija se provodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a uhapšeni će, nakon kriminalističke obrade, biti proveden u tužilaštvo na dalje postupanje.

 

Ova akcija, tokom koje je sredinom mjeseca policija RS-a uhapsila tri osobe te oduzela oko četiri kilograma marihuane, se nastavlja.

 

(FENA/Foto: Ilustracija/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI