Iz grupacije objavili

Meggle ne seli proizvodnju iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu

Biznis Klub 20.07.20, 20:13h

Meggle ne seli proizvodnju iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu
MEGGLE BiH, navode, prepoznat je kao lider u mliječnoj industriji, posebice u kategorijama koje samostalno proizvodi u bihaćkoj mljekari, te trenutno ima 212 zaposlenika i oko 1.800 kooperanata

 

Meggle Grupa je na svim drugim tržištima na kojima posluje odgovoran i korektan poslodavac, pouzdan i odgovoran poslovni partner i član zajednice i ne seli proizvodnju iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu.

 

Kako je iz te kompanije saopćeno, MEGGLE Grupa prisutna je na sedam tržišta u Europskoj uniji i državama regije te na svakom tržištu razvija zaseban i održiv model poslovanja.

 

- Na žalost, u Hrvatskoj to unatoč stalnim naporima i velikim ulaganjima nije bilo moguće postići. Proizvodnja iz Hrvatske neće se seliti u BiH, a ni u Srbiju jer obje države već dugi niz godina imaju vlastitu proizvodnju, prilagođenu najprije domaćem, a onda i izvoznom tržištu - ističe se u saopćenju.

 

MEGGLE BiH, navode, prepoznat je kao lider u mliječnoj industriji, posebice u kategorijama koje samostalno proizvodi u bihaćkoj mljekari, te trenutno ima 212 zaposlenika i oko 1.800 kooperanata.

 

Već dugi niz godina na BiH tržištu, dodaje se, a posebno nakon pokretanja vlastite proizvodnje, MEGGLE je sinonim za kvalitetu, sigurnost i povjerenje te razvija neovisni poslovni plan s ciljem jačanja tržišnih pozicija i daljnjeg razvoja poslovanja na održivim osnovama.

 

- Domaća proizvodnja, liderska pozicija i godine uspješnog poslovanja MEGGLE BiH čine jednim od najpoželjnijih poslodavaca i poslovnih partnera na domaćem tržištu - poručuju iz MEGGLE-a.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI