OD LJUBOMORE DO ĆELIJE

Epilog 'rata silikona': Fatalna sarajevska hostesa Naida Karić mora u zatvor, evo koliku joj kaznu 'odrezaše'...

Hronika 17.07.20, 14:51h

Epilog 'rata silikona': Fatalna sarajevska hostesa Naida Karić mora u zatvor, evo koliku joj kaznu 'odrezaše'...
U sukobu dvije djevojke koji datira od ljeta 2018. godine, Mina Mateljan je ranije kazala: Jednostavno, to su opsjednutost i ljubomora. Nije dobro prihvatila kada sam prestala da se družim s njom!

 

 

 

Sudija Općinskog suda u Sarajevu Srđan Skoko danas je izrekao presudu kojom je fatalna hostesa Naida Karić osuđena na godinu i šest mjeseci zatvora zbog podstrekavanja svog bivšeg monka Murisa Hodžića da zapali Golf 7 Mine Hadžijusufović, poznatije kao Mina Mateljan, javlja Avaz.


Karić je oslobođena krivice za oštećenje tuđe stvari, te vlasnici tri vozila koja su oštećena u paljevini neće moći u parničnom postuku namiriti štetu od Naide Karić, već od direktnih izvršilaca.


Naida se branila sa slobode.

 

naida-karic


Podsjećamo, golf Minine majke koji je ona koristila, zapaljen je 8. marta prošle godine na parkingu u Dobrinji, a Murisa Hodžića i Amela Jašarevića je dovezao Haso Mujić. Sud je utvrdio da je Muris Hodžić Mini Mateljan zapalio automobile.


Muris Hodžić, koji se teretio da je benzinom polio Golf Minine majke i zapalio ga, sklopio je ranije Sporazum o priznanju krivice kojim je pristao na kaznu zatvora od 12 mjeseci.


U sukobu dvije djevojke koji datira od ljeta 2018. godine, Mina Mateljan je ranije kazala:


- Jednostavno, to su opsjednutost i ljubomora. Nije dobro prihvatila kada sam prestala da se družim s njom.

 

mina-mateljan-naida-karic

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI