VIDEO/ KONAKOVIĆ IZ SAMOIZOLACIJE NA FACE TV-U

Nisam fašista! I dalje sam protiv gay parade... Radončić bi dao pola tornja da mi je kraj političke karijere!

Front 19.06.20, 23:19h

Nisam fašista! I dalje sam protiv gay parade... Radončić bi dao pola tornja da mi je kraj političke karijere!
Sarajlić ispričao Muzuru, Teroviću i meni kako je smislio projekat Nenadić da sruši Šestorku, Željko rekao da je to super ideja, Fahro se složio ali pitao gdje je on u tome. Sarajlić ga pitao šta želi biti, pa je on rekao da je to sigurnost i onda on s Bakirom rješavao sigurnost - tvrdi Konaković

 

 

 

 

Nisam fašista, ja sam radikalni centar, i dalje sam protiv gay parade! Imam konzervativne stavove. Mi smo sve osvojili u kontraofanzivi. Ako se mi pitamo, Četvorka ostaje, neće pući. NiP postao problem i lijevim i desnim. Uzimamo svima glasače!


Fadil, korumpirani Bošnjak koji laže! Znam Sebijin vokabular, mentalno je znam, znam ko u ženskom licu može komandovati Novaliću! Radončić bi dao pola tornja da mi je kraj političke karijere!


Evo vam ekskluzive: Sarajlić ispričao Muzuru, Teroviću i meni kako je smislio projekat Nenadić da sruši Šestorku, Željko rekao da je to super ideja, Fahro se složio ali pitao gdje je on u tome. Sarajlić ga pitao šta želi biti, pa je on rekao da je to sigurnost i onda on s Bakirom rješavao sigurnost. 


Očekivali su da se pozicioniramo desno, a mi smo radikalni centar.


Senad: Kakvu državu praviš ako podržavaš nacionalnu bošnjačku akademiju, a ne podržavaš državnu? Vidim da si davao. Jesi li ikad uzeo?


Dino: Nisam nikad! Da sam sendvič uzeo u osnovnoj školi, k’o medvjeda bi me provodali.


Senad: Jesi li kome dužan?


Dino: Nisam, dužan sam bio za auto koje sam isplatio, sad nemam ni lizing.


SDA mi je dala šansu, ali nije karakter. SDA davanjem šanse nekome uglavnom završi ljude poput Semira Efendića! Izetbegović mi je lično povjerio funkciju premijera najvećeg kantona u državi, nisam mu ništa dužan!


Ovo je dio razgovora koji je iz samoizolacije u vodio lider Naroda i Pravde Elmedin Konaković sa Senadom Hadžifejzovićem u večerašnjem izdanju "Face to Face"... Pogledajte video!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI