Demokratska fronta o političko-medijskoj hajci

Naše političke protivnike bole dobri rezultati naših ministara u TK i KS, pa DF-u spočitavaju tuđe mutne radnje

Front 07.05.20, 12:58h

Naše političke protivnike bole dobri rezultati naših ministara u TK i KS, pa DF-u spočitavaju tuđe mutne radnje
Istina je da se jedino DF i njegovi kadrovi ne dovode u vezu sa bilo kakvim kriminalnim radnjama i mahinacijama, stoga i ne čudi hajka koja je protiv DF-a vodi, saopćeno je iz ove stranke

 


Ministri zdravstva koji dolaze iz DF-a i tuzlanskom i sarajevskom kantonu, potpuno su transparentno, odgovorno i profesionalno obavljali svoj posao, i odlično odgovorili izazovu pandemije, a u njihovom radu nisu zabilježene nikakve nepravilnosti, saopćeno je iz Demokratske fronte.

 

- Očito je da to boli naše političke protivnike pa nam tuđe mutne radnje vještački pokušavaju staviti na teret. Tim više što znaju da DF s tim nema nikakve veze, jer nije u Vladi FBiH, utoliko su ta nastojanaja žešća. Istina je da se jedino DF i njegovi kadrovi ne dovode u vezu sa bilo kakvim kriminalnim radnjama i mahinacijama, stoga i ne čudi hajka koja je protiv DF-a vodi - saopćeno je iz ove stranke.

 

Kako navode iz DF-a, nekome je u interesu prikazati da su svi isti, a najgori su oni koji se nisu bavili mutnim radnjama, niti su s druge strane sve učinjeno na sva zvona reklamirali, niti su ih kojekakvi komentatori društvene stvarnosti promovisali u zvijezde.

 

- Dakle, napadi na DF motivirani su sistematskom političko-medijskom hajkom i histerijom kako bi se poništio i obezvrijedio odgovoran rad kadrova DF-a tokom pandemije, a u odgovornost stavili tuđi lopovluci - saopćeno je iz DF-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI