AKCIJA ZA PODRŠKU ŠKOLAMA

BH Telecom nudi pomoć učenicima koji nemaju pristup internetu, potrebno je samo da dostavite ove podatke...

Biznis Klub 22.03.20, 19:21h

BH Telecom nudi pomoć učenicima koji nemaju pristup internetu, potrebno je samo da dostavite ove podatke...
Ovo je još jedna akcija kojom BH Telecom želi pružiti podršku školama i građanima kako bi im život u ovim okolnostima učinio lakšim

 

 


Sa ciljem nesmetanog odvijanja online nastave, BH Telecom poziva predstavnike osnovnih i srednjih škola da dostave podatke o učenicima koji trenutno nemaju omogućen pristup internetu, kako bi u skladu sa svojim tehničkim mogućnostima i mrežnim kapacitetima omogućio pristup online nastavi što većem broju učenika.


Podaci koji trebaju biti dostavljeni BH Telecomu su:

 

  • naziv i adresa škole, broj telefona škole i e-mail adresa škole za kontakt, te
  • spisak sa imenima i prezimenima učenika koji nemaju internet, njihove adrese stanovanja i telefone učenika/roditelja za kontakt.


E-mail adresa na koju predstavnici škola BH Telecomu dostavljaju navedene podatke, kao i eventualne upite je [email protected]


Ovo je još jedna akcija kojom BH Telecom želi pružiti podršku školama i građanima kako bi im život u ovim okolnostima učinio lakšim. Pristup i korištenje interneta koji bude omogućen djeci kao rezultat ovog javnog poziva biće besplatan dok traje situacija izazvana korona virusom, saopćeno je iz BH Telecoma.

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI