Stao u odbranu šefa Kluba SDP-a u Skupštini KS

Konaković odgovorio šefu Izetbegovićevog kabineta nakon objave o Srbima: 'Igor i ja smo se kao djeca borili za ovu zemlju...'

Front 09.02.20, 13:05h

Konaković odgovorio šefu Izetbegovićevog kabineta nakon objave o Srbima: 'Igor i ja smo se kao djeca borili za ovu zemlju...'
Stojanović govori ono što najviše smeta uhu Elvisa i ostalih elvisa, govori o korupciji i kriminalu, to ga valjda stavlja na broj jedan loših političara kod šefa kabineta predsjednika SDA, napisao je Konaković

 

Predsjednik naroda i pravde, Elmedin Konaković, danas je na svom Facebook profilu objavio poduži post o Elvisu Kondžiću, desnoj ruci lidera SDA Bakira Izetbegovića. Konakovićev post objavljujemo u cjelosti:

 

- Šef kabineta Bakira Izetbegovića, Elvis Kondžić, uporedio je na svom profilu nekoliko političara srpske nacionalnosti i konstatovao da je od njih trojice najbolji Dodik.

 

elvis-kondzic


Poredio je Stanivukovića (Draška, op prir.) nakon sto se slikao sa četničkom zastavom, to mu je valjda i bio povod.


Na prvo mjesto, valjda kao najgoreg, stavio je Igora Stojanovića, šefa kluba SDP-a u Skupštini KS.


Dodik mu je neosporno bolji. On tako kaže, Dodik je bolji od Stojanovića.


Igor je borac Armije BiH, sa 18 godina išao po ratištima, potomak je Džumhura po maminoj liniji i rahmetli Zuko mu je bio blizak rod, nastupao je i za mladu reprezentaciju BiH, reprezentativac je naše zemlje.


Stojanović govori ono što najviše smeta uhu Elvisa i ostalih elvisa, govori o korupciji i kriminalu, to ga valjda stavlja na broj jedan loših političara kod šefa kabineta predsjednika SDA.


Govori o lažnoj diplomi prvog čovjeka OSA-e i lošem stanju na KCUS, veoma glasno.


Govori o državi za koju smo se Igor i ja kao djeca borili, državi jednakih prava za sve ljude koji u njoj žive, o multietničnoj BiH, onako kako je i rahmetli Alija govorio.


Elvisu to para uši.


Dodik mu je puno bolji.


Dodik ne govori o lažnoj diplomi i stanju na KCUS, on samo govori o odvajanju RS-a od BiH, negira genocid i ne dozvoljava BiH put u NATO. Dodik ne dozvoljava bosanski jezik povratnicima u manji entitet.


Elvisu to mnogo ne smeta.


Šef kabineta Izetbegovića.


Prvi saradnik prvog u Bošnjaka kaže da je Dodik dobar, a da Igor nije dobar.


Identitet Bošnjaka po mjeri prvog u Bošnjaka.


p.s.


Prije nekoliko dana Elvis je stavio sliku sa skupog broda na kojoj je Šanko. Napisao da je to od kriminala i da je Šanko loša pojava.

 

elvis-kondzic-mesihovic

 

Nakon sto ga je Komšić predložio za ministra, Elvis je obrisao post.


Ako nekad SDP koalira sa SDA, obrisace Elvis i ovo o Stojanoviću.


Obrisaće, al’ sakriti ne može.

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

************************************

 

Bonus video... Gledaj DEPO TV!

 

 

BLIN
KOMENTARI