šokantna ispovijest supruge golićevog pacijenta

Pitala sam supruga koga se plaši, rekao je 'Doktora, jer me dira... svuda', vidjela sam i da ga ljubi u ivicu usta...

Hronika 23.01.20, 09:19h

Pitala sam supruga koga se plaši, rekao je 'Doktora, jer me dira... svuda', vidjela sam i da ga ljubi u ivicu usta...
Ona je ispričala da je prilikom ulaska Golića u sobu osjetila promjenu u ponašanju svog supruga, odnosno vidnu uznemirenost

 

O seksualnom zlostavljanju pacijenta na Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci svoje iskaze su, pored medicinskih radnika sa Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje, dali i bliski članovi porodice, ali i pacijent koji je bio žrtva, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.


Supruga pacijenta je u svom šokantnom iskazu pred istražiocima navela da je sa svojim mužem razgovarala 19. januara, nakon što mu je izvađena „kanila“, te da je posjeti u više navrata prisustvovao i doktor Darko Golić.

 

Ona je ispričala da je prilikom ulaska Golića u sobu osjetila promjenu u ponašanju svog supruga, odnosno vidnu uznemirenost.

 

– U jednom trenutku ostala sam sama sa suprugom, kada se začuo glas doktora Golića u hodniku. Tada se suprug uplašio i rekao: „Joj, doktor“. Upitala sam ga šta je bilo i koga se uplašio, na šta joj je suprug uzvratio riječima „Doktora, jer me dira“, a na pitanje gdje, odgovorio je „Svuda“ – ispričala je supruga pacijenta čiji je identitet takođe poznat redakciji.

 

Čudno ponašanje


Dodala je i da je Golić u više navrata poljubio njenog muža dok je bila u „šok sobi“, što joj je, kako je rekla, bilo neprirodno.

 

– Jednom ga je poljubio u ivicu usta govoreći: „Ko je tebe spasio“. Zatim se obraćao riječima: „Ko je s tobom cijelu noć“ – ispričala je supruga žrtve seksualnog zlostavljanja.

 

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka vodi istragu protiv osumnjičenog Darka Golića, načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje na UKC RS, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo “obljuba nad nemoćnim licem”. Krivično djelo tužilaštvo će, pored materijalnih dokaza, potkrijepiti i izjavama 12 svjedoka.

 

Prema istražnoj dokumentaciji, u koju je Srpskainfo imao uvid, Golić je krivično djelo počinio 19. januara ove godine u vremenskom periodu između 19 i 22 sata u prostorijama UKC Republike Srpske, Klinika za anesteziju i intenzivno liječenje.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(Srpskainfo, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI