'Nisam naučio na njihov mentalitet'

Konačno se oglasio Elvedin Hamzić kojeg su otele djevojke: Izvukao sam živu glavu...

Hronika 20.01.20, 20:48h

Konačno se oglasio Elvedin Hamzić kojeg su otele djevojke: Izvukao sam živu glavu...
Ne želim biti neki konj i nasilnik. Došao sam dobrovoljno svojoj kući, ja nisam naučio na njihov mentalitet života, poručio je Hamzić

 

 

Lukavčanin Elvedin Hamzić, čija se porodica 16. januara oglasila na Facebooku apelom tražeći pomoć u pronalasku ovog mladića, javio se putem Facebooka "Avazu" i konačno otkrio istinu.

 

Podsjetimo, jedna od rodica ovog mladića je u izjavi za „Avaz“ kazala da su Elvedina Hamzića otele dvije žene iz Dubrava te da ga drogiraju i drže zarobljenog u svojoj kući. Nakon toga, "Avazu" se javila majka jedne od djevojaka, rekavši da je Elvedin sinoć otišao i njena kćerka nosi dijete ovog mladića.

 

Ona je rekla da je on samovoljno bio u njenoj kući te da je otišao nakon što je pokrao novac. Reagirao je Elvedin koji je rekao da je otišao jer nije navikao na "njihov mentalitet".

 

- Ne želim biti neki konj i nasilnik. Došao sam dobrovoljno svojoj kući, ja nisam naučio na njihov mentalitet života. U onakvoj kući ne žive podstanari. Pričaju i hljagaju moju porodicu, a vrlo se dobro zna ko smo mi, Hamzići. A ove tri su vrlo dobro poznate ko su i šta su. Bitno je da sam ja izvukao živu glavu - poručio je, između ostalog, Hamzić.

 

elvedin-hamzic-fb

 

 

(

BLIN
KOMENTARI