FOTO/ SEZONSKI POSAO, PLAĆE IZNAD PROSJEKA

Traže se konobari, kuhari, sobarice, terapeuti, pekari, mesari...: Jadranka grupa s otoka Lošinja zapošljava nove radnike

Biznis Klub 15.01.20, 14:51h

Sezonskim radnicima, uz novčana primanja koja su iznad prosjeka Republike Hrvatske, nude se i osiguran smještaj i prehrana te daju stimulacije na plaću

 

 

 

Jadranka grupa, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

 

Danas je Jadranka peta po veličini turistička tvrtka u Hrvatskoj te najveći poslodavac na Lošinju i Cresu. Posebna pozornost posvećuje se ulaganju u ljudske resurse te kontinuiranom obrazovanju zaposlenika i stipendiranju učenika. Zahvaljujući tome Grupa Jadranka je proglašena trećim najboljim poslodavcem u kategoriji velikih tvrtki prema istraživanju „Najbolji poslodavac 2015.“.

 

U Jadranka grupi smatraju da ulaganje u zaposlenike donosi višestruku korist. Svaki dodatni trud i lojalnost dodatno se nagrađuje, a pored toga nudi se i mogućnost statusa stalnog sezonca čime se osigurava radno mjesto za iduću godinu.

 

Sezonskim radnicima, uz novčana primanja koja su iznad prosjeka Republike Hrvatske, nude se i osiguran smještaj i prehrana te daju stimulacije na plaću.

 

- Važno nam je da zaposlenici rade u pozitivnoj radnoj atmosferi - poručuju iz Jadranka grupe

 

Jadranka grupa o svom trošku osigurava sanitarni pregled dok se trošak prijevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu refundira. Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava sticanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja.

 

- Najveći pokazatelj pozitivne radne atmosfere i naše brige za zaposlenike jest velik broj sezonskih zaposlenika koji nam se vraća iz godine u godinu. U potrazi smo za konobarima, kuharima i pomoćnim radnicima u kuhinji, čistačicama, sobaricama, spa terapeutima, fitnes trenerima, prodavačima, pekarima, mesarima i radnicima za druga radna mjesta u turizmu i trgovini. Pozivamo sve zainteresirane, ambiciozne i željne novih radnih izazova da na našoj stranici http://www.jadranka.hr/karijere pogledaju popis otvorenih natječaja i prijave se te postanu dio našeg tima - navode iz društva Jadranka grupa.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI