video/ malčanski berberin porodicu zavio u crno

Shrvani roditelji otete Monike uputili bolnu poruku: 'Ćero, budi jaka, hrabra, čekamo te, pile, izvući ćeš se...'

Hronika 27.12.19, 10:42h

Shrvani roditelji otete Monike uputili bolnu poruku: 'Ćero, budi jaka, hrabra, čekamo te, pile, izvući ćeš se...'
Oni su apelovali na ljude iz jugoistočne Srbije da provjere svoja domaćinstva, jer će se možda naći tragovi koji će pomoći policiji u istrazi

Sedmog dana od nestanka Monike Karimanović upućen je apel javnosti i državnim organima da se učini sve kako bi se dete konačno vratilo kući svojoj porodici

 

Porodica otete djevojčice Monike Karimanović uputila je javni apel građanima i državnom rukovodstvu da učine sve kako bi se konačno riješio ovaj slučaj i dijete vratilo kući.


 
Oni su apelovali na ljude iz jugoistočne Srbije da provjere svoja domaćinstva, jer će se možda naći tragovi koji će pomoći policiji u istrazi. Takođe, od države traže da angažuje sva raspoloživa sredstva i ljudstvo. Upućena je molba ljudima svih nacionalnosti da im se pridruže u potrazi.

 

Svoju poruku izrekao je Monikin otac Robert:

 

- Ćero, budi jaka, budi hrabra, izvućićeš se ti iz ove situacije, ja sam siguran 100 posto. Budi jaka, samo to mogu da ti kažem.



Majka Aleksandra je poručila:

 

- Majka je uz tebe, srce moje. Znam da si jaka, da imaš želju da nastaviš dalje. Samo hrabro i biće ti lakše da prebrodiš sve. Verujem u tebe, da možeš da izdržiš. Jedva čekamo da te vidimo i zagrlimo.

 

 

 

(Novosti, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI