velika tuga u porodici

Sedam mjeseci nakon spontanog pobačaja, žena Aleca Baldwina opet izgubila bebu

Lifestyle 12.11.19, 09:58h

Sedam mjeseci nakon spontanog pobačaja, žena Aleca Baldwina opet izgubila bebu
No, svega pet mjeseci nakon tragičnog gubitka, supruga slavnog glumca Aleca Baldwina objavila je da im stiže prinova

 

HILARIA Baldwin još jednom se suočila sa spontanim pobačajem.

 

Podsjetimo, njezina peta trudnoća je nažalost u travnju završila spontanim pobačajem. Kako je tada otkrila cijelom svijetu, njena beba imala je neredovite otkucaje srca i nije se razvijala dovoljno brzo, dok na kraju njeno srce nije prestalo kucati. Iako je naišla na brojne kritike, svoju priču o pobačaju je odlučila javno podijeliti kako bi jasno dala do znanja ženama koje su kroz to prošle ili prolaze da nisu same.

 

“Žene su naučene raditi to u tišini. Ne bi trebale ništa otkrivati prije 12. tjedna, a najvećim dijelom jer su ljudi praznovjerni ili osjećaju da će tako biti jači. Neki su u strahu. Ne mislim da trebamo živjeti u strahu”, izjavila je tada.

 

No, svega pet mjeseci nakon tragičnog gubitka, supruga slavnog glumca Aleca Baldwina objavila je da im stiže prinova. Iako je tada zamolila medije da je ne uhode te paparazze da je ne fotografiraju jer želi mir, redovno je s pratiteljima na Instagramu dijelila trudničke trenutke. Tako su prije mjesec dana otkrili i da čekaju još jednu djevojčicu.

 

Nažalost, ni ova trudnoća nema sretan kraj. Naime, u četvrtom mjesecu trudnoće ponovno je doživjela spontani pobačaj.

 


"Jako smo tužni što moramo podijeliti s vama da smo danas saznali da je naše dijete preminulo u četvrtom mjesecu trudnoće. Želimo da znate da iako trenutno nismo u redu, bit ćemo. Presretni smo zbog naše četiri bebe - i nikada ih nećemo zaboraviti", napisala je Hilaria na Instagramu te šokirala pratitelje.

 

Objavila je i video u kojem razgovara sa šestogodišnjom kćeri Carmen o izgubljenoj bebi, a nije skrivala ni suze. Kako je otkrila, video je poslala i suprugu te ga je odlučila podijeliti i na društvenim mrežama.

 

"Nisam očekivala ovo kada sam danas otišla na pregled. Ne znam što bih drugo rekla... i dalje sam u šoku i nije mi sve ovo sasvim jasno", priznala je te još jednom zamolila sve za privatnost.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI