NAKON SAMOUBISTVA DRAGANE TRIPIĆ

'Danima nije imala šta da jede, nikom nije rekla da joj je teško': Prijateljica kroz suze progovorila o novinarki TV Pink

Mediji 31.10.19, 19:15h

'Danima nije imala šta da jede, nikom nije rekla da joj je teško': Prijateljica kroz suze progovorila o novinarki TV Pink
Brojni prijatelji, kolege, poznanici ispratili su novinarku na vječni počinak prije dva dana na groblju Lešće

 

Dragana Tripić, novinarka TV Pinka, prije nekoliko dana je izvršila samoubistvo u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Njeno beživotno tielo pronašla je njena kćerka, a Dragana je u trenutku smrti imala 58 godina.

 
Brojni prijatelji, kolege, poznanici ispratili su novinarku na vječni počinak prije dva dana na groblju Lešće.

 

Kurir prenosi izjavu njene koleginice i prijateljice Simonide Milojković koja je otkrila detalje iz Draganinog života o kojima je šutjela. 


- Poznavala sam Draganu dvadesetak godina, stalno smo putovale zajedno dok sam se bavila novinarstvom, mislim da sam jedno 30 puta spavala sa njom na nekim putovanjima, u istom krevetu. Kada sa nekim spavate, doručkujete, ručate, večerate, provodite 24 sata dnevno, onda ga dobro upoznate. Bila je veoma vrijedna žena, nije odbijala nijedan posao, radila je po nekoliko poslova kako bi ćerku odgajila i izvela na pravi put, pošto je samohrana majka. Bila je jako ponosna žena. Do posljednjeg trenutka nije otkrivala da joj je jako teško, da nekoliko dana nije imala šta da jede. Bila je ponosna i nije htjela da se vidi da nema - ispričala je Simonida Milojković.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI