UZ BESPLATNO LJETOVANJE DOBILI I DŽEPARAC

Bivša supruga Pere Gudelja u svojoj luksuznoj vili u Omišu ugostila djecu iz sarajevskog doma Bjelave

Hronika 13.09.19, 19:44h

Bivša supruga Pere Gudelja u svojoj luksuznoj vili u Omišu ugostila djecu iz sarajevskog doma Bjelave
Uz osiguran prijevoz, smještaj i hranu, djeca i pratnja su dobili i džeparac, a za njih su organizirani rafting na rijeci Cetini, obilasci gradova Splita i Omiša uz vodiče koji su djecu upoznali sa znamenitostima i povijesti ovih gradova

 

 


Još jedno ljetovanje je iza nas. Puno radosti, sreće i veselja za skupinuu od šesnaestoro djece i četvero njihovih odgajatelja. 


Takvo ljetovanje djeci bez roditeljskog staranja Bjelave omogućila je Snežana Gudelj, suvlasnica poduzeća FIS, koja je djecu i njihovu pratnju ugostila u objektu „Villa Charlotte“ u Omišu od 4. do 10. 9. 2019. godine, piše Večernji.ba.


Djeca su uživala u kupanju na obližnjim plažama i bazenu vile što će im ostati u nezaboravnom sjećanju. 


Uz osiguran prijevoz, smještaj i hranu, djeca i pratnja su dobili i džeparac, a za njih su organizirani rafting na rijeci Cetini, obilasci gradova Splita i Omiša uz vodiče koji su djecu upoznali sa znamenitostima i povijesti ovih gradova. 


- Ovim putem upućujemo zahvalnost gđi. Gudelj - organizatoru i pokrovitelju ovog ljetovanja, u nadi da će se uspješna suradnja, na radost djece i osoblja nastaviti i u budućnosti.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI