Robert Omaljev nije jedini

Pokojni Šaban Šaulić ima još jednog vanbračnog sina: Zbog jednog razloga niko nije znao za njega

Showbizz 12.08.19, 11:05h

Pokojni Šaban Šaulić ima još jednog vanbračnog sina: Zbog jednog razloga niko nije znao za njega
Jeste, čuo sam da imam brata u Americi. Ako se ispostavi da je stvarno Šabanov sin, ja ću ga rado ovdje ugostiti. I ja sam vanbračno dijete, znam kako je to kada si odbačen - rekao je Robert

 

Šaban Šaulić navodno ima još jednog vanbračnog sina, koji se zove Marko Jovanović i živi u Detroitu, piše Kurir.  

 

Prema saznanjima, ima 37 godina i riješio je da traži dio nasljedstva pokojnog kralja narodne muzike, a Robert Omaljev, Šabanov vanbračni sin, potvrdio je tu priču. 

 

-Jeste, čuo sam da imam brata u Americi. Ako se ispostavi da je stvarno Šabanov sin, ja ću ga rado ovdje ugostiti. I ja sam vanbračno dijete, znam kako je to kada si odbačen - rekao je Robert. 

 

Izvor koji poznaje izvjesnog Marka tvrdi da ranije nije želio da se oglašava u medijima jer mu je očuh poznat, pa nije ni bilo potrebe za tim. On je IT stručnjak i odlično zarađuje.


- Ja ga poznajem jer sarađujem kao IT menadžer s njegovom firmom u Detroitu. Jednom prilikom smo slučajno započeli temu o Srbiji i on mi je tada rekao da mu je pokojni Šaban otac - otkriva izvor i dodaje kako je navodni Šabanov sin došao do zaključka da bi trebalo tražiti svoj dio nasljedstva.  

 

- On je bogat, ali kada se pojavila priča o Šabanovim milionima koji treba da se naslijede, pa se još dodatno pojavio još jedan račun u Njemačkoj, Marko smatra da treba da se bori za ono što mu pripada. Neće biti ni grub ni navalentan, želi sve da uradi po zakonu. Planira da dođe u Srbiju i prvo uradi DNK test jer ni sam ne vjeruje majci da mu je Šaban 100 posto otac pošto je ona njegov veliki fan i samim tim postoji mogućnost da ona ne govori istinu - objašnjava izvor za "Skandal".


- Ako se utvrdi da je sin pokojnog pjevača, uzet će ono što mu po zakonu pripada. Ako je vjerovati njegovoj majci, koja inače ima dosta slika iz mladosti sa Šabanovih nastupa i koncerata, Marko se rodio prije Mihajla. Strast se desila navodno na nekom njegovom gostovanju u Njemačkoj, a potom se dogodila i trudnoća. Majka mu je rođena u Njemačkoj, ali ima naše porijeklo, a kako nije htjela da se miješa u Šabanov i Gocin odnos, nikada mu nije javila da imaju sina, već se preselila u Ameriku čim se porodila - završava izvor.  

 

PR porodice Šaulić Goran Jovanović je kratko rekao da Šaulići nemaju komentar na takve navode.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI