Karleuša očitala bukvicu Hloverki Novak Srzić

'Zbog takvih kao što ste vi, u Hrvatskoj su plaže poluprazne... Vi ste jedna obična prosta malograđanka!'

Showbizz 19.07.19, 19:42h

'Zbog takvih kao što ste vi, u Hrvatskoj su plaže poluprazne... Vi ste jedna obična prosta malograđanka!'
Isprovocirana zbog prozivke, Karleuša je Hloverki očitala i bukvicu o hrvatskom turizmu

 

Odgovor Jelene Karleuša na prozivku direktorice Turističke zajednice Makarske Hloverke Novak-Srzić nije trebalo dugo čekati. Nakon što je bivša HRT-ova novinarka prozvala privatne poduzetnike koji "dovode Karleuše svih fela", pjevačica joj je posvetila priču na Instagramu.

 

"Čitam da se neka starija gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup, nazivajući me 'cajkom'. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Valjda je vreme 'gospođo' da se manete fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te da se malo edukujete ko sam ja!", poručila je Jelena Karleuša direktorici TZ Makarske.

 

karleusa-hloverka

 

Isprovocirana zbog prozivke, Karleuša je Hloverki očitala i bukvicu o hrvatskom turizmu.

 

"Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, bruji ceo svet. Ne zato što sam 'cajka' već zato što sam zvezdetina koju vole milioni i van granica Balkana a vi... Vi ste 'gospođo' jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne! Manite se mržnje i politike jer ste doku**** sa tim 'i Bogu i narodu'! Mlade ljude zabole za to, samo se još vi u vašoj staroj glavi delite na 'Nemce, Partizane, Četnike, Ustaše' itd. I da, hvala Makarskoj na divnom druženju!", zaključila je Karleuša, poznata po svojim javnim istupima bez dlake na jeziku.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI