TO JE PRELILO ČAŠU

Procurio pravi razlog razvoda Darka Lazića i Ane Sević: Sve se otkrilo nakon hapšenja makroa Mihaila Maksimovića

Showbizz 12.05.19, 18:11h

Procurio pravi razlog razvoda Darka Lazića i Ane Sević: Sve se otkrilo nakon hapšenja makroa Mihaila Maksimovića
Kada je doveo atmosferu do usijanja, počastili su ga jednom djevojkom, s kojom je Lazić otišao u sobu, saznaje Kurir Stars od izvora koji je inače bio dugogodišnji klijent prostitutki nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića

 

 


Darko Lazić i Ana Sević rastali su se prije više od godinu dana, a kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, ona se odlučila za razvod kada je saznala da njen tadašnji suprug orgija s prostitutkama!


Pjevač je, naime, svojevremeno bio korisnik usluga takozvanih elitnih prostitutki, zbog čega je u jednom poznatom beogradskom hotelu nastala prava filmska akcija nakon što ga je Ana potražila na mjestu „zločina“! Darko je tada pjevao na jednoj megalomanskoj žurci, gdje se zbog orgijanja s prostitutkama okupio sav beogradski „krem“.


Kada je doveo atmosferu do usijanja, počastili su ga jednom djevojkom, s kojom je Lazić otišao u sobu, saznaje Kurir Stars od izvora koji je inače bio dugogodišnji klijent prostitutki nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.


- Darko je pjevao od 19 do 23 časa, cirkao je alkohol sve vrijeme i bilo je ludo. Svi su se zezali, jeli, pili, tu su bile i prostitutke koje su cijelo veče zabavljale goste. U prizemlju je bilo veselje s muzikom, a na spratovima su bile sobe za klijente. Dare nas je zabavljao, a kad je završio posao, dali su mu jednu zgodnu crnku da ga počaste, jer je super pjevao. Poslije 23 časa su njih dvoje otišli u sobu. On je bio skoro obeznanjen od alkohola, ali i od nekih psihoaktivnih supstanci - priča izvor Kurira i dodaje da to veče pamti kao da je juče bilo zbog onoga što je uslijedilo kada je na žurku neočekivano upala Lazićeva tadašnja žena Ana Sević i napravila skandal!


- Sve je bilo super, ali smo se već svi pitali što Darko ne silazi iz sobe poslije pet sati. U jednom momentu upala je Sevićka u hotel i počela da drami na sav glas gdje je Darko. Bilo je jasno da joj je neko javio gdje joj je muž i šta radi. Počela je da ga traži po hotelu i da pravi skandal, da viče kako zna da je tu, ali nije uspjela da ga pronađe - kaže izvor i dodaje da je pjevačica bila toliko bijesna da je čak trčala po spratovima.


- Ona je nekako napustila hotel nakon ubjeđivanja s osobljem, a Darka smo potpuno pijanog jedva iznijeli iz sobe tek u četiri ujutru, kada je otključao vrata, i strpali ga pravo u automobil da ga vozimo kući - sjeća se sagovornik Kurir Starsa, dok Ana i Darko nisu bili dostupni za komentare.


Podsjetimo, nakon što su objavili da će se razvesti sporazumno, Darko je počeo vezu s vjerenicom Marinom Gagić, koja čeka njegovo dijete, a Ana s Danijelom Nedeljkovićem, od koga se i sada ne razdvaja. Razvod para koji ima kćerku ipak još nije gotov, a pisalo se da je razlog podjela imovine, piše Kurir Stars.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI