ZAKUHALO SE U ZADNJOJ EPIZODI POPULARNOG SHOW-A

Koga će sad tračati ukućani? Gledatelji traže nazad Gorana i Hanu, učesnici 'Superpara' ih ne podnose pa ih izbacili...

Showbizz 11.04.19, 10:50h

Koga će sad tračati ukućani? Gledatelji traže nazad Gorana i Hanu, učesnici 'Superpara' ih ne podnose pa ih izbacili...
Gledatelji su naglasili da su Goran i Hana bili iskreni za razliku od ostalih i nikad nisu pravili smicalice. Ona je jedina bila 'brutalno iskrena', kažu gledatelji, i nije se dala ni pod čiju komandu pa su je odmah uzeli na zub

 


U jučerašnjoj epizodi showa 'Superpar' u eliminacijama su se borili Hana Rodić (21) i Goran Jurenec (39) protiv Blaženke i Tomislava Župana. Već na početku emisije ukućani su ogovarali Gorana i Hanu. Planirali su ih izbaciti jer smatraju da se Goran i ona baš i ne vole.


Hana je shvatila da ju ne podnose ostali natjecatelji.


- Ne volim se previše nametati u društvo u kojem se ne osjećam dobro - rekla je Hana koja je ipak bila razočarana ishodom.


Osim što je plakala, shvatila je da su ukućani dvolični.


Osim što su Hana i Goran teško podnijeli što moraju izaći iz vile, ni gledatelji nisu oduševljeni.


- Shvaćam ovu Janu i onog njezinog što su protiv Hane i Gorana, ali ostalu ekipu ne kužim. Da su se tako poveli za tuđim mišljenjem i da nisu sami dali priliku Hani da ju upoznaju i steknu svoje mišljenje, a ne slušati ljubomornu ženu koja je dvolična i protiv svakoga - pisali su gledatelji koji, čini se, jedva čekaju da Jana i Miroslav napuste kuću.


- Doći će i taj dan jer karma već sad odrađuje svoje. Kampica 'rules' - kažu.


Gledatelji su naglasili da su Goran i Hana bili iskreni za razliku od ostalih i nikad nisu pravili smicalice. Ona je jedina bila 'brutalno iskrena', kažu gledatelji, i nije se dala ni pod čiju komandu pa su je odmah uzeli na zub.


- Zanima me koga će sada tračati i tko će im smetati kada njih nema - znatiželjni su fanovi te dodali da producenti showa trebaju smisliti kako da ih vrate natrag kako bi vidjeli reakcije kandidata koji su ih izbacili.

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI