video/ nakon silnih pehova, vrijeme je za radikalni rez

Prvi snimci Karleuše nakon majčine sahrane: Dok su izbjegavali javnost, Jelena i Duško su se odlučili na velike promjene

Showbizz 19.03.19, 12:38h

Prvi snimci Karleuše nakon majčine sahrane: Dok su izbjegavali javnost, Jelena i Duško su se odlučili na velike promjene
Jelena se povukla iz javnosti

 

Pop pjevačica Jelena Karleuša uz podršku supruga Duška Tošića i tetke Danijele Dmitrović pokušava da preboli smrt majke Divne (61) koju je veoma teško podnijela.

 

Jelena se povukla iz javnosti, a za to vrijeme sa suprugom planira preseljenje u vilu koju su njen suprug i ona kupili od fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija.

 

Osim selidbe, Jelena i Duško odlučili su da kćerkama Atini i Niki promijene školu, pa će djevojčice nastaviti obrazovanje u ustanovi koja je bliža njihovom novom domu.

 

Proteklih dana Karleuša i Tošić usnimljeni su dok obilaze novi dom sa njenom tetkom, a primjetno je da su svi u crnini. Pjevačica se, očigledno, i dalje osjeća veoma loše na šta ukazuju crne naočare i kapuljača kojom je pokrila glavu. Jelena i dalje djeluje veoma slomljeno, zbog čega je suprug, kao i drugi bliži članovi porodice i prijatelji ne ostavljaju samu.

 

 

(Expresstabloid.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI