Nesreća sa smrtnim ishodom

Tragedija u Banjaluci: Radnik Nijaz Mujadžić pao sa skele i ostao na mjestu mrtav

Hronika 04.03.19, 12:00h

Tragedija u Banjaluci: Radnik Nijaz Mujadžić pao sa skele i ostao na mjestu mrtav
U RS-u je u prošloj godini na radu stradalo 13 radnika, najviše u građevinarstvu, dok su u elektroindustriji poginula dvojica zaposlenih

 

Nijaz Mujadžić (1958.) iz Doboja smrtno je nastradao danas na gradilištu stambeno-poslovne zgrade u Banjoj Luci. Nesreća se pogodila oko 10 sati.

 

Ovaj radnik preduzeća „Famus Gradnja“ d.o.o. Tešanj poginuo je, nakon pada sa zgrade, prilikom obavljanja građevinskih radova, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

 

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Igor Cimeša, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka, uz prisustvo inspektora zaštite na radu i mrtvozornika.

 

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti predmetnog događaja a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

 

U RS-u je u prošloj godini na radu stradalo 13 radnika, najviše u građevinarstvu, dok su u elektroindustriji poginula dvojica zaposlenih.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI