'takav je balkan'

Karleuša je prozivala na Twitteru, ne pričaju mjesecima: Sada je Maya Berović progovorila o njenoj seks aferi

Showbizz 26.02.19, 15:08h

Karleuša je prozivala na Twitteru, ne pričaju mjesecima: Sada je Maya Berović progovorila o njenoj seks aferi
Maya i Jelena su komšinice na Dedinju, ali je došlo do sukoba kada je Maya svojoj starijoj koleginici Ceci Ražnatović ostavila komentar ispod fotografije

 

Maya Berović, s kojom Jelena Karleuša nije u dobrim odnosima, iznijela je svoje mišljenje o aferi koja je "tresla" region.

 

Naime, Maya nije željela negativno komentirati Jelenine eksplicitne slike koje je slala Ognjenu Vranješu i koje su isplivale u javnost, prenosi Kurir.

 

Maya i Jelena su komšinice na Dedinju, ali je došlo do sukoba kada je Maya svojoj starijoj koleginici Ceci Ražnatović ostavila komentar ispod fotografije. Od tada je Jelena često komentirala Berović na Twitteru, koji joj je sada ugašen.

 

Berović je istaknula da ne voli kada se sudi o drugima, pa čak ni kada je riječ o koleginici s kojom ne razgovara.

 

- Ne želim da pričam o tom slučaju. Ako gledamo generalno, svi mi možemo nekoga osuditi, ali ne možemo znati kako je u njegovoj koži ili cipelama, ili šta je njega navelo na to. Uvijek smo odlične sudije drugima, a najbolji advokati sebi. Generalno mislim da je Balkan takav da voli da se nekom nešto desi pa da ga osude. Mislim da mi kao narod volimo da osuđujemo ljude. Nažalost - rekla je Maya.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI