VIDEO/ Šuškanja o navodnoj aferi nakon dodjele Oscara

Poznata pjevačica napala Lady Gagu: 'Baš je pretjerala, žao mi je Irine... To su ljubavni pogledi'

Showbizz 25.02.19, 14:07h

Poznata pjevačica napala Lady Gagu: 'Baš je pretjerala, žao mi je Irine... To su ljubavni pogledi'
To su ljubavni pogledi, zaista, rekla je Mel B te smatra da će šuškanja o navodnoj aferi Bradleyja i pjevačice biti još glasnija nakon što je Lady GaGa prekinula zaruke s Christianom Carinom

 


Na 91. dodjeli Oscara u Los Angelesu mnogima je najdraži trenutak večeri bio nastup Lady GaGe (32) i Bradleyja Coopera (44) s pjesmom 'Shallow' iz filma 'Zvijezda je rođena'. Kolege su na pozornici izgledale vrlo blisko, iako je Cooperova partnerica, manekenka Irina Shayk (33) bila u prvom redu.

 

Bivša članica grupe 'Spice Girls' Melanie Brown (43), poznatija kao Mel B, u jutarnjoj emisiji Piersa Morgana (53) komentirala je njihov nastup. Rekla je da je Lady GaGa pretjerala i prekršila najvažnije žensko pravilo.

 

- Ovo je bilo zaista previše. Bilo mi je žao njegove djevojke Irine. Pogotovo na kraju nastupa kada su se onako zbližili. To su ljubavni pogledi, zaista - rekla je Mel B.

 

Budući da je Lady GaGa prekinula zaruke s agentom Christianom Carinom (50), bivša Spajsica smatra da će šuškanja o navodnoj aferi Bradleyja i pjevačice biti još glasnija. Gotovo cijeli nastup su bili zagrljeni, a pred kraj pjesme su se skoro poljubili. Mnogi su komentirali kako su između njih 'frcali' pogledi puni nježnosti.

 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI