ne zamjerajte im se

Oni to NE mogu podnijeti: Ovo su tri najljubomornija horoskopska znaka

Zabava 23.02.19, 13:17h

Oni to NE mogu podnijeti: Ovo su tri najljubomornija horoskopska znaka
Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sljedeća tri znaka zodijaka slove za najljubomornije

 

IAKO je mala doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima normalna, postoje i oni ljudi koje zavist izjeda.

 

Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sljedeća tri znaka zodijaka slove za najljubomornije.

 

Škorpion

 

Pesimistični Škorpioni nikome ne vjeruju pa im je teško održati i veze i prijateljstva jer uvijek misle unaprijed što bi se moglo dogoditi. Poprilično su posesivni i ne podnose biti razdvojeni od osoba do kojih im je stalo pa običavaju biti napasni i agresivni kad nemaju sve pod kontrolom. 

 

Jarac

 

Jarčevi nikada nisu u potpunosti zadovoljni svojim životom pa neprestano razmišljaju kako bi bilo da su netko drugi te misle da je drugima bolje nego njima. Teško opstaju u vezama jer neprestano razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi s njihovom boljom polovicom i jesu li dovoljno dobri za njih.

 

Blizanci

 

Intenzivnom ljubomorom Blizanci iskazuju vlastite nesigurnosti kojih ima mnogo. Blizanci nisu idealne osobe za duge veze jer su uglavnom vrlo negativni i paranoični pa ih nitko ne može dugo trpjeti. 
 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI