foto/ tužan dan za estradu

Iz istog razloga nije išla ni Donni Ares ni Šabanu ni mnogima na ispraćaj: Karleuša se nije pojavila na sahrani jer...

Hronika 22.02.19, 20:38h

Iz istog razloga nije išla ni Donni Ares ni Šabanu ni mnogima na ispraćaj: Karleuša se nije pojavila na sahrani jer...
Velika tuga sve je zavila u crno. Udovica Gordana jedva je izdržala sahranu na nogama

 

Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Njemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. U automobil kojim je išao pjevač zakucao se pijani vozač velikom brzinom. Sahranjen je 22. februara u 15 sati na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. Brojni prijatelji, rodbina, kolege i građani ispratili su ga na vječni počinak.

 

Velika tuga sve je zavila u crno. Udovica Gordana jedva je izdržala sahranu na nogama. Uz nju sve vreme bio je sin Mihajlo, kao i uplakane kćerke. Kada se začula pjesma "Ne plači, dušo" poljubila je crni kovčeg i u suzama se oprostila od svoje velike ljubavi.

 

Jelena Karleuša nije prisustvovala sahrani. Kako je pevačica jednom objasnila, ona prijateljima na sahrane ne ide, jer se boji da neće dobro podnijeti. Svaki gubitak neizmjerno je boli.


Naime, kada je preminula Donna Ares, izjavila je:

 

"Prijateljima ne idem na sahrane. Ta osoba više nije tu i, ne znam... To je bolna i stresna tradicija. Ja to ne mogu. Mislim da ne bih podnela", rekla je JK za sarajevsku TV1 pa dodala da je, ma koliko Dona živela, ispunila svoju svrhu: "Bila sam sigurna da će se ona izboriti s tim. Ali, s druge strane, ona je imala jednu lepu svrhu. Ostavila je trag. Bez obzira na to što je otišla veoma mlada i što se namučila, ona je ispunila svoj cilj, a to je mnogo bitnije od svega", pričala je uz duboke uzdahe ona.

 

Teška srca oprostila se od svog velikog prijatelja i kolege Šabana Šaulića sljedećim riječima:

 

karleusa-status

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI