FOTO/ Dokazni materijal u vrećama

Policija pretražuje kuću u kojoj je nađeno tijelo Jasmine Dominić - nešto su iznijeli

Hronika 22.02.19, 12:51h

Policija pretražuje kuću u kojoj je nađeno tijelo Jasmine Dominić - nešto su iznijeli
Srnec je osumnjičena da je ubila sestru Jasminu Dominić te da je njeno tijelo godinama skrivala u zamrzivaču u porodičnoj kući

 

U obiteljskoj kući u Palovcu, u kojoj je prošle subote pronađena mrtva Jasmina Dominić, policija u četvrtak ujutro obavlja pretres, a zasad se ne mogu dobiti službene informacije o tome koji su dokazni materijali pronađeni.

 

Glasnogovornik međimurske Policijske uprave Nenad Risek ne odgovara na pitanja, nego novinare upućuje na Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, čiji glasnogovornik Darko Galić nije želio komentirati pretres.

 

Lokalni mediji javljaju kako policajci iz kuće nose dokazni materijal u vrećama. Dodaju kako je na pretresu nazočan i Krešimir Golubić, advokat Smiljane Srnec, javlja Hina.

 

Srnec je osumnjičena da je ubila sestru Jasminu Dominić te da je njeno tijelo godinama skrivala u zamrzivaču u porodičnoj kući. U srijedu joj je određen jednomjesečni istražni zatvor. U četvrtak je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Smiljane Srnec, koja je okrivljena da je sestru Jasminu Dominić tvrdim predmetom više puta snažno udarila po glavi te ju usmrtila.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI