VIDEO/ Oglasio se na zvaničnom YouTube kanalu

Kristijan Golubović se javio iz zatvora i progovorio o Karleuši: Otkrio nešto što niko nije znao...

Showbizz 18.02.19, 09:30h

Kristijan Golubović se javio iz zatvora i progovorio o Karleuši: Otkrio nešto što niko nije znao...
Da je to radila i sa rođenim suprugom to nikako nije smjelo da izađe u javnost i to ne zbog nas nebitnih komentatora već zbog ta dva ženska djeteta, rekao je Golubović

 

O prepisci između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa nema ko nije iznio mišljenje, stav, pokudu, pohvalu...

 

Tako da i ne čudi da se između ostalog javio i Kristijan Golubović.

 

"Traži mi novinar izjavu o Jeleni Karleuši. Kaže mi - ti sigurno imaš o njoj nešto što niko ne zna", počeo je svoje izlaganje Golubović u snimku na svom zvaničnom YouTube kanalu.

 

- Da u pravu si, Jelenina majka je rođena istog dana kad i moja majka.

 

Golubović se pita kakvi smo mi to ljudi i društvo...

 

"...Samo Bog da nas sačuva. Niti poštuje što je mojoj majci tek prije nekoliko dana bila sahrana niti ono dvoje djece od Karleuše... One dvije kćerke. Ovih dana me opsjedaju pitanjima i o prepiskama Jelene Karleuše. Koliko znam Hirošima i Nagasaki su se dogodili samo jednom i to je nešto ružno, dok ovakvih blam afera imamo bezbroj dnevno. Pa šta imamo tu da komentarišemo posebno. Pogotovo ja koji sam u zatvoru", kaže Golubović.

 

Ipak, riješio je da ipak iznese svoj stav o cijelom događaju.

 

"Da je to radila i sa rođenim suprugom to nikako nije smjelo da izađe u javnost i to ne zbog nas nebitnih komentatora već zbog ta dva ženska djeteta.

 

Znam lično bar desetak tih naivno nevinih ženskih osoba koje je trenutno kude ili brane a u svojim telefonima kao i u životima posjeduju mnogo gore i žešće akcije", rekao je Golubović i na kraju zaključio:

 

"Drveni advokati i kritičari dobro čuvajte vaše morale, to jest dokaze o vašem poštenju, da sutra ne bi i u vašu djecu, kada izađu na ulicu ili odu u školu, upirali prst, spominjući i im majke i očeve u najgorem mogućem kontekstu."

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI