VIDEO/ MIRNA BEREND PROGOVORILA O SVEMU ŠTO JE PROŽIVJELA

Bivša voditeljica HRT-a obarala je s nogu, a onda je nestala sa tv ekrana: 'Ucjenjivali su me da im budem ljubavnica'

ŽENA iN 20.01.19, 20:35h

Bivša voditeljica HRT-a obarala je s nogu, a onda je nestala sa tv ekrana: 'Ucjenjivali su me da im budem ljubavnica'
Novinarka i voditeljica na HRT-u otvoreno je progovorila o najtežim trenucima u privatnom i poslovnom životu. Otkada se povukla se televizije, proizvodi kreme i nakit

 

 

U ljepoti, sreći i radosti doista ne možeš rasti. Možeš rasti u samo jako teškim situacijama, rekla je Mirna Berend (52), bivša televizijska voditeljica u iskrenom intervjuu za RTL


- Čini mi se da kako mi nije bilo dozvoljeno biti majka jednom djetetu jer ja poznajem sebe i svoju beskrajnu ljubav te bih zasigurno bila fokusirana na svoju obitelj pa tako i na dijete, rekla je, ali i priznala kako ju je taj događaj najviše blokirao da krene normalno dalje sa životom.


- Nema onog koji me nije zeznuo. Oni koji me nisu mogli imati, koji su htjeli biti na mom radnom mjestu, koji su me ucjenjivali da budem njihova ljubavnica da bih mogla raditi svoj posao... Meni to nije trebalo - ispričala je Berend.

 

mirna-berend1

 

Nakon što se povukla s televizije, vratila se u rodnu Petrinju, gdje sada proizvodi kreme i nakit. 


Osim gubitka djeteta, doživjela je još jednu tragediju. Prije šest godina, njen dečko Dean Vujasinović preminuo je u snu u 30. godini. 

 

Priču nekada popularne voditeljice o svemu što je proživjela možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


 

BLIN
KOMENTARI