video/ nesnosan smrad se širio kroz čitav gradski park

U noćnim satima ispustili otpad u rijeku Unu u centru Bihaća: U policiji rekli 'Mi tu ne možemo ništa...'

Hronika 19.01.19, 08:56h

U noćnim satima ispustili otpad u rijeku Unu u centru Bihaća: U policiji rekli 'Mi tu ne možemo ništa...'
Čitatelja koji se sa prijateljem kretao u pravcu Gradskog parka, privukao je nesnosan smrad, pa se približio da vidi o čemu se radi

 

Čitatelj portala uskinfo.ba, koji je želio ostati anoniman, poslao je na njihovu redakciju video materijal na kojem se vidi kako radnici iz kamiona ispuštaju otpadne i kanalizacione vode u rijeku Unu u centru Bihaća. Video je snimljen u večernjim satima, u 23:15, 10. januara 2019. godine na ulazu u Gradski park.

 

Čitatelja koji se sa prijateljem kretao u pravcu Gradskog parka, privukao je nesnosan smrad, pa se približio da vidi o čemu se radi. Tom prilikom snimio je ovaj materijal, a poslao je i fotografije registarskih oznaka kamiona iz kojeg je ispušten otpad. 

 

Osjetili smo smrad. Međutim kad smo nastavili dalje prema Stensu, smrad se i dalje osjetio kroz čitav park. Onda smo se vratili i snimili to. Bilo je 5-6 ljudi koji su stajali kraj vozila i čekali da sve ispuste dolje u Unu. Također da kažem samo da smo mi otišli do MUP-a da prijavimo i policajac unutra za šalterom je rekao "Mi tu ne možemo ništa, to je komunalni rad, to morate prijaviti inspekciji." . naveo je čitatelj za uskinfo.ba.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI