DOMAĆE JE NAJBOLJE

Stiže 'bosanska nutella' na tržište: Dosta je bilo lažnih namaza, ni nalik na original, a skupih kao suho zlato...

Biznis Klub 22.12.18, 11:43h

Stiže 'bosanska nutella' na tržište: Dosta je bilo lažnih namaza, ni nalik na original, a skupih kao suho zlato...
Domaća MAZA proizvodi se od najkvalitetnijih sastojaka, a sadržava u sebi 20% ili 30% udjela lješnjaka, a u ponudi će se naći i MAZA Crunchy sa hrskavim kuglicama žitarica

  


AC Food iz Velike Kladuše, kompanija iz sastava AS Holdinga, sljedeće sedmice u Sarajevu zvanično će promovirati i na tržište lansirati kremne namaze od lješnjaka pod robnim markom MAZA.


Riječ je o obnavljanju brenda koji je ranije postojao, a što je poslovna filozofija AC Fooda u vlasništvu tešanjske porodice Hrvić, nakon što su oživljeni nekadašnji poznati proizvodi Agrokomerca Tops, kafa Emina, Vegedor i drugi, piše BiznisInfo.


Velikokladuška „nutela“ (kako su je mediji prozvali, napomena BI) spadala je u red najatraktivnijih proizvoda nekadašnjeg giganta koji postupno obnavlja proizvodnju nakon što je dospio u vlasnišvo tešanjske grupe AS.

 

maza-namaz-tops


MAZA  se proizvodi od najkvalitetnijih sastojaka, a sadržava u sebi 20% ili 30% udjela lješnjaka, a u ponudi će se naći i MAZA Crunchy sa hrskavim kuglicama žitarica.


Na dogođaju, 26. decembra novinarima će novi proizvod predstaviti Edo Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga i Lejla Čorhodžić, direktorica prodaje, marketinga i razvoja AC Fooda, prenijela je Slobodna Bosna.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI