VIDEO/ Estradni rat na snimanju 'Novogodišnjeg programa'

Ceca Ražnatović i Dragana Mirković na ratnoj nozi: Nakon 'provokacije' na snimanju, oglasio se i RTS!

Showbizz 20.12.18, 08:52h

Ceca Ražnatović i Dragana Mirković na ratnoj nozi: Nakon 'provokacije' na snimanju, oglasio se i RTS!
Podsjećanja radi, do provokacija je došlo ispred garderobe gdje se presvlačila Ceca, a gdje je Dragana sjedila iako je dosta ranije završila snimanje

 


Nakon što su se Ceca Ražnatović i Dragana Mirković srele na snimanju Novogodišnjeg programa Javnog servisa Srbije gdje je Dragana uputila provokaciju na račun Svetlane Cece Ražnatović, oglasio se RTS koji tvrdi da je Ražnatovićeva ustupila termin Mirkovićevoj, piše srbijanski Blic.

 

U ponedjeljak uveče održano je snimanje Novogodišnjeg programa RTS i prvi dio snimanja protekao je glatko, sve do trenutka dok Luče iz Kasidola, prema pisanju Blica, nije uputilo provokacije na račun Svetlane Cece Ražnatović.

 

Čim je ugledala Cecu pozdravila ju je rečenicom "O pa dobro veče", na šta joj je Ceca otpozdravila. Potom je Dragana uputila pitanje: "Jel' se mi poznajemo ili ne poznajemo?" A kako se završio taj razgovor poslušajte u audio materijalu.

 

 

Kako saznaje "Blic" Ceca je svoj termin ustupila Dragani Mirković koja je čelne ljude ove televizije molila da joj ustupe termin u osamnaest časova, vrijeme koje je bilo namijenjeno Ceci. Ražnatovićevu su, kako saznaje Blic, dva dana ranije zvali sa RTS-a, sa molbom Dragane Mirković da bude u tom terminu, što je ona, bez ikakvih problema - prihvatila. Ove informacije potvrdili su za "Blic" i iz službe RTS-a.

 

- RTS je u dogovoru sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Draganom Mirković u ponedjeljak organizovao snimanje Novogodišnjeg programa za pomenute izvođače. Ceca je trebalo da svoj dio snimi u 18 časova. Dva dana prije snimanja Dragana je zamolila da snima u tom terminu. Blic je kontaktirao Cecu koja je izašla u susret RTS-u i ustupila svoj termin Dragani Mirković, te je svoj dio programa snimila dva sata kasnije - stoji u odgovoru Službe za odnose s javnošću i korporativni imidž RTS-a

 

Podsjećanja radi, do provokacija je došlo ispred garderobe gdje se presvlačila Ceca, a gdje je Dragana sjedila iako je dosta ranije završila snimanje.

 

Dragana nije željela da u javnosti govori o zahtjevima koje je imala od RTS, već je rekla:

 

- Ljubazno sam, u skladu sa svojim vaspitanjem, prva poželjela dobro veče koleginici. Nemam problem da se bilo kome javim i da ga pogledam u oči. Tako će uvijek biti. Sve ostalo ne bih komentarisala - glasilo je saopštenje koje je ovim povodom Dragana poslala novinarima.

 

Evo šta je Mirković ranije rekla o tome zašto se ne druži sa Cecom:

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI