'Dva visoka, prelijepa muškarca'

Kakav skandal: Dvojica italijanskih poslanika snimljeni tokom seksa u WC-u parlamenta?

Hronika 11.12.18, 13:39h

Kakav skandal: Dvojica italijanskih poslanika snimljeni tokom seksa u WC-u parlamenta?
Navodno ih je neko snimio mobilnim telefonom dok su vodili ljubav u WC-u u zgradi parlamenta. Međutim, ostaje nepoznato da li je video objavljen na internetu ili je samo dostavljen novinarima

 

Dvojica neimenovanih italijanskih poslanika snimljeni su tokom seksa u WC-u državnog parlamenta, javlja portal "Daily Star", pozivajući se na italijansku novinarku Romanu Lućio, koja je razotkrila skandal.

 

Kako se navodi jedan od poslanika pripada stranci "Lega Nord", dok je drugi član stranke "Five Star Movement", a očigledno nisu mogli da obuzdaju strasti, pa su im se prepustili u zgradi parlamenta.

 

Navodno ih je neko snimio mobilnim telefonom dok su vodili ljubav u WC-u u zgradi parlamenta. Međutim, ostaje nepoznato da li je video objavljen na internetu ili je samo dostavljen novinarima.

 

Novinarka Romana Lućio odbila je da kaže o kojim poslanicima tačno je riječ.

 

"Očigledno je da znamo njihova imena", rekla je novinarka.

 

Sa druge strane, njen kolega iz novina "Il Tempo" je ljubavnike opisao kao "dva visoka, prelijepa muškarca", prenosi "Daily Star".

 

Događaj je poprimio razmjere velikog skandala, a zvanično je zabranjeno otkrivanje detalja o ovom "ispadu" dvojice političara.

 

Lider stranke "Five Star Movement" Frančesko Duva takođe je izdao saopštenje u kojem se zabranjuje članovima stranke da raspravljaju o ovoj temi.

 

Za sada ostaje nepoznato da li su ljubavnici podlegli ikakvim sankcijama.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI