ISPOVIJEST ZABRINUTOG ČITATELJA

Vrući seks s mladom ljubavnicom uništio mi je brak: Ona je sada trudna i želi se udati, a ja želim nazad svojoj ženi...

DEPO PLUS 09.11.18, 14:49h

Vrući seks s mladom ljubavnicom uništio mi je brak: Ona je sada trudna i želi se udati, a ja želim nazad svojoj ženi...
- Ostao sam u šoku kad mi je ničim izazvana sjela u krilo rekavši pritom da joj se sviđam od prvog dana. Nagnula se prema meni i jednostavno sam je poljubio. Potpuno mi se predala. Moja supruga godinama me nije tako poljubila

 

 


Vrući seks s ljubavnicom uništio mi je brak. Sada ona očekuje moje dijete i nada se da ćemo se vjenčati, a ja se želim vratiti svojoj ženi koja mi nedostaje – povjerava se četrdesetogodišnji vlasnik frizerskog salona i otac dvojice sinova Diedre, kolumnistici The Suna.  


- Imam nekoliko frizerskih salona i u jednom od njih primio sam novu učenicu. Imala je tada 22 godine, što nije uobičajena dob za početnike, ali bila je puna entuzijazma pa sam odlučio pokušati s njom – otkriva nesretni čitatelj.


Nova učenica dolazila je u salon dvaput tjedno i to u vrijeme prije Božića kad je posla bilo najviše. Nakon jednog iznimno napornog radnog dana ponudio joj je piće kad su svi otišli svojim kućama. Sjeli su za prijemni pult i uz čašicu je krenuo razgovor.


- Ostao sam u šoku kad mi je ničim izazvana sjela u krilo rekavši pritom da joj se sviđam od prvog dana. Nagnula se prema meni i jednostavno sam je poljubio. Potpuno mi se predala. Moja supruga godinama me nije tako poljubila – nastavlja čitatelj svoju ispovijed.


- Vodili smo ljubav u mom uredu, mislio sam da ću izludjeti koliko mi je bilo dobro.


Novopečeni ljubavnici počeli su se svakodnevno viđati sve do jedne noći kad je supruga umarširala u salon. Zanimalo ju je hoće li joj se suprug pridružiti jer je željela odvesti sinove na druženje s Djedom Mrazom.


- Ušla je u salon dok smo vodili ljubav. Totalno je izgubila kontrolu i naredila mi da odmah pokupim svoje stvari i napustim naš dom. Nisam imao kuda pa sam otišao kod ljubavnice, što je bila loša odluka. Ona je dobra osoba, ali dvostruko je mlađa od mene i to se osjeti – požalio se.


Premda njegova ljubavnica izgleda fantastično to mu više nije dovoljno.


- Dosađujem se u njezinom društvu. Nedavno mi je priznala da je trudna, a ja nisam mogao sakriti užas koji sam pritom osjetio. Ona smatra da bih sve to lakše prihvatio da se razvedem i vjenčam se s njom prije nego dođe beba. Nemam joj srca priznati da se to sigurno neće dogoditi – priznaje.


- Duboko u sebi još uvijek volim svoju ženu. Vidim se s njom kad dođem po sinove i sve mi je jasnije da sam napravio veliku pogrešku. Kako da je uvjerim da mi se vrati? – pita čitatelj.

 

Deidre odgovara:

Ako treba, padnite na koljena. Ne pokušavajte opravdati svoje ponašanje. Recite da je ono što ste učinili neoprostivo, da je nikada niste prestali voljeti i da ćete učiniti sve što treba da ponovo izgradite ono što ste imali.


Diedre naglašava da treba u prvi plan staviti sinove i naglasiti koliko će njima značiti budu li mama i tata ponovo sretni. Međutim, treba biti pošten i prema ljubavnici.


- Što god vaša žena odlučila, morate biti iskreni s ljubavnicom. Recite joj da smatrate kako vaša veza neće preživjeti unatoč djetetu. Neka na vrijeme dobije šansu odlučiti želi li biti samohrana majka. Odluči li roditi vaše dijete, morate prihvatiti odgovornost kao otac i pružiti joj moralnu i financijsku podršku.

 

(Večernji.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI