mediji otkrili detalje o njemu

Ovo je student koji je kriv za krvavi pohod na Krimu u kojem je poginulo 18 ljudi

Hronika 17.10.18, 17:52h

Ovo je student koji je kriv za krvavi pohod na Krimu u kojem je poginulo 18 ljudi
Na vijest o tragediji u Krimu reagovao je i ruski predsjednik Vladimir Putin, koji je saopštio da se svi motivi i verzije zločina pažljivo ispitaju

 

 

OSUMNJIČENI za napad na fakultet na Krimu identificiran je kao student Vladislav Rosljakov, javljaju ruski mediji- prenosi Index.hr.

 

Kako je navedeno, on je nakon napada u kojem je ubio 18 ljudi počinio samoubojstvo. 

 

Ruski mediji o osumnjičenom napadaču Vladislavu Rosljakovom pišu da je fakultet upisao 2015., a da je 8. rujna dobio dozvolu za oružje (kalibra 12). Navode i da je nekoliko dana prije napada kupio veću količinu naoružanja. 

 

Zasad nije poznat motiv napada. Istražna tijela rade na tome, a tijelo ubojice pronađeno je u knjižnici na drugom katu.

 

Podsjetimo, najmanje sedamnaest osoba je ubijeno i više od 70 ranjeno na fakultetu na Krimu u oružanom pohodu jednog učenika koji je pucao po svojim školskim kolegama prije nego si je oduzeo život, potvrdile su ruske snage sigurnosti, navodeći da motiv za sada nije utvrđen.

 

Iako su dužnosnici u prvim izjavama izašli s pretpostavkom da se radi o terorističkom napadu, istražni odbor, vladino tijelo koje istražuje najteže zločine, priopćilo je da se ovaj napad u krimskom lučkom gradu Kerču sada vodi kao masovno ubojstvo, a ne teroristički čin.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI