Na području općine Stari Grad

U Sarajevu izboden 22-godišnjak: Prebačen na KUM gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede

Hronika 22.08.18, 10:53h

U Sarajevu izboden 22-godišnjak: Prebačen na KUM gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede
Povrijeđeni je vozilom ZZHMP Kantona Sarajevo prevezen na KUM UKC Sarajevo, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede, te je upućen na dalje liječenje

 

U Sarajevu je jučer izboden 22-godišnjak, koji je prebačen na KUM gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

 

Kako se navodi u izvještaju MUP-a KS, muškarca je pronašla policija u 18:35 sati na području općine Stari Grad.

 

- Dana 21.08.2018. godine u 18.35 obaviještena je Prva PU da se na stepenicama u ul. Pehlivanuša, općina Stari Grad Sarajevo, nalazi povrijeđeno lice. Na lice mjesta su upućeni policijski službenici koji su u ul. Pehlivanuša zatekli lice O.M. rođen 1996. godine u Bihaću, gdje je i nastanjen, sa ubodnom ranom u predjelu leđa nanesene oštrim predmetom, od strane NN lica.

 

Povrijeđeni je vozilom ZZHMP Kantona Sarajevo prevezen na KUM UKC Sarajevo, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede, te je upućen na dalje liječenje na Kliniku za abdominalnu hirurgiju. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, a uviđaj na mjestu događaja su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

 

Službenici policije nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku izvršioca - navodi se u saopćenju.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI