da li ste među 'odabranima'

Ovo su tri horoskopska sretnika koja će ovog augusta uživati u velikoj ljubavi!

Zabava 03.08.18, 10:38h

Ovo su tri horoskopska sretnika koja će ovog augusta uživati u velikoj ljubavi!
Vama je u krvi potreba za vjernim partnerom, a takvog treba i da očekujete ovog ljeta

 

Ova tri znaka će ovog ljeta sigurno uživati u mnogobrojnim avanturama.

 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ovog ljeta imaju najveće šanse da svoj trenutni odnos podignu na viši nivo, a možda čak i da postanu roditelji. Ljeto vam je naklonjeno i ukoliko ste singl – imaćete niz prilika da započnete ozbiljnu vezu. Ako ste pak već u vezi – znajte da je sada savršen tajming za stupanje u brak ili početak zajedničkog života.

 

Rak

Najemotivniji znak horoskopa ovog ljeta imaće sreće na planu ljubavi. Konačno će staviti tačku na loš odnos prepun nesuglasica, i dobiti priliku da upozna onog pravog. Vama je u krvi potreba za vjernim partnerom, a takvog treba i da očekujete ovog ljeta, prenosi Aura.ba. Ukoliko vam se dopadala osoba u vazdušnom znaku, radujte se – očekuje vas dobar rasplet događaja.

 

Lav

Možda mislite da još uvijek nije vrijeme, da se smirite, ali život će vas razuvjeriti! Ukoliko ste slobodni, naredni perido donijeće vam puno zabave, dobrih izlazaka, flerta, ali i osobu zbog koje će vam srce poskočiti! Biće to nevjerovatna ljubav prepuna čarolije! Ukoliko ste, ipak, zauzeti, očekujete razrješenje problema u vezi i stabilizaciju odnosa.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI