Zlatko Dalić o Thompsonu i porukama mržnje

Brzo sam zažalio što čestitke nisam poslao svima u BiH... Slavit ćemo kako želimo, neka pati koga smeta...

Sport 20.07.18, 10:57h

Brzo sam zažalio što čestitke nisam poslao svima u BiH... Slavit ćemo kako želimo, neka pati koga smeta...
Dok sam izbornik, bit će onako kako kažu igrači, rekao je Dalić

 

Velika prašina podigla se na povratku hrvatske nogometne reprezentacije iz Moskve, od ponedjeljka se ne stišava priča o izljevima ljubavi, ali niti o ulasku kontroverznog pjevača Marka Perkovića Thompsona u slavljenički autobus.
 

“Dok sam izbornik, bit će onako kako kažu igrači, a oni su rekli da hoće Thompsona. I ne znam što je u tome pogrešno. Njegova pjesma ‘Lijepa li si’ hit je u autobusu na našem putu do stadiona, ona je motivacijska injekcija prije istrčavanja iz svlačionice na teren. Što je u njoj loše, gdje vidite poruke mržnje, zašto moramo trpjeti ta prozivanja? Pjesma o ljubavi prema domovini iritira pet posto ljudi u ovoj državi, dok bi ostalih 95 posto uz nju slavilo pobjede. E, pa slavit ćemo kako mi to želimo. Neka pati koga smeta…”, rekao je selektor 'vatrenih' Zlatko Dalić.

 

Ovaj rođeni Livnjak rekao je u razgovoru za Jutarnji list 'da je brzo zažalio kada je iz Rusije umjesto svima u Bosni i Hercegovini, poslao čestitke samo sunarodnjacima'.


- Svi su navijali za nas, nikome u Bosni i Hercegovini pritom nije smetao ovaj ili onaj pjevač. Vidim slike transparenata iz Bihaća, piše ‘Hvala Hrvatska’. Hvala svima vama koji ste nas podržavali - rekao je Dalić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI