FOTO/ Posljednja faza radova u Dolini ćupova

Grbavica spremna za okršaj sa JK Narva Trans: Pogledajte kako sada izgleda stadion - najbolji teren u regionu!

Sport 16.07.18, 12:42h

Grbavica spremna za okršaj sa JK Narva Trans: Pogledajte kako sada izgleda stadion - najbolji teren u regionu!
Prva utakmica na novom terenu na rasporedu je u srijedu u 18 sati protiv estonske Narve Trans. Željezničar brani prednost od dva gola

 

Radovi na zamjeni terena Stadiona Grbavica su okončani, a u toku su posljednji radovi na postavci umjetne podloge oko travnjaka.

 

Kako je FK Željezničar najavio prije skoro dva mjeseca, radovi na postavci novog terena, novog sistema drenaže i navodnjavanja, te sistema grijanja su okončani. Na glavnom terenu još je potrebno postaviti golove, te će uslijediti redovno održavanje terena po uputama izvođača radova. Radovi na postavci umjetne podloge oko terena su pri kraju.

 

Podsjećamo, prva utakmica na novom terenu na rasporedu je u srijedu u 18 sati protiv estonske Narve Trans. Željezničar brani prednost od dva gola i ima odlične šanse za prolazak u drugo pretkolo Evropske lige.

 

Prodaja ulaznica za revanš susret prvog pretkola Evropske lige između FK Željezničar i JK Narva Trans, počinje u utorak u 10 sati.

 

Prodaja će se vršiti u kućicama ispred stadiona od 10 do 19 sati. Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A. U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 4 KM za tribinu Istok i 4 KM za tribinu Sjever.

 

Na stadionu će biti otvorena četiri ulaza za Jug, četiri ulaza za Sjever, tri ulaza za Istok, te jedan ulaz na Zapad. Sezonske ulaznice za ovu utakmicu ne važe, izuzeće su navijači sa desetogodišnjim ulaznicama.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI