FOTO/ POSAO ZA NOVE RADNIKE

BINGO Hipermarket na granici sa Hrvatskom: Zavirite u potpuno renovirani objekat u Gradišci od 1.300 kvadrata...

Biznis Klub 14.06.18, 15:30h

BINGO Hipermarket na granici sa Hrvatskom: Zavirite u potpuno renovirani objekat u Gradišci od 1.300 kvadrata...
Hipermarket se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini graničnog prelaza u susjednu Hrvatsku, te se sada očekuje još veća posjeta kupaca iz inozemstva. Obzirom na proširenje prodajnog prostora, uz postojećih 40 uposlenika, u narednom periodu radno mjesto će dobiti još 10 osoba

 

U decembru 2014. godine kompanija Bingo preuzela je 24 poslovnice francuskog trgovačkog lanca Intermarche. Među njima je je bila i poslovnica u Gradišci.

 

Trinaestog juna u 14 sati ponovo je presječena vrpca na ulazu u potpuno renovirani objekat. U ugodnom ambijentu hipermarketa površine 1.300 metara kvadratnih, kupci mogu sada pronaći tekstil i obuću, te bogatu ponudu u mesnici i na svježoj liniji, voću i povrću i delikatesu.

 

U sklopu hipermarketa i dalje se nalaze caffe bar i cvjećara "Kala".

 

Hipermarket se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini graničnog prelaza u susjednu Hrvatsku, te se sada očekuje još veća posjeta kupaca iz inozemstva. Obzirom na proširenje prodajnog prostora, uz postojećih 40 uposlenika, u narednom periodu radno mjesto će dobiti još 10 osoba.

 

Kompanija Bingo doo Tuzla broji sada 198 maloprodajnih objekata, te u grupaciji ima 7.500 zaposlenih. Ove godine obilježava svoju 25. godišnjicu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

*********************

Pogledajte bonus video!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI