foto/ kao usred ljeta

Krenula sezona kupanja: Dubrovačke plaže pune zgodnih mještanki i turista, atmosfera užarena!

Lifestyle 30.05.18, 11:23h

Krenula sezona kupanja: Dubrovačke plaže pune zgodnih mještanki i turista, atmosfera užarena!
Ima i onih, naravno, koji guštaju tek kada takvi dani otpočnu. A Dubrovčani su valjda ljeto jedva dočekali, jer jučer se na plaži nije imao gdje staviti šugaman

 

Vrući je vikend iza nas, a naš je fotograf, svaka mu čast, napravio dobar đir po suncu. Obišao je Dubrovnik uzduž i poprijeko, spas nakratko pronašao u hladu gradskih zidina, pa svratio malo i do užarene lokalne plaže Banje- piše Slobodna Dalmacija


A fotografije koje je podijelio izgledaju nam poput pravih ljetnih; ne možemo se ne načuditi što već u svibnju jedini spas od vrućine nalazimo u - moru. Čini se da to pak ne smeta ni domaćima ni turistima, očito još nisu doši oni mjeseci kada je sve što možemo vegetirati pod klima uređajem u zamračenoj sobi.


Ima i onih, naravno, koji guštaju tek kada takvi dani otpočnu. A Dubrovčani su valjda ljeto jedva dočekali, jer jučer se na plaži nije imao gdje staviti šugaman. Nastao je pravi pravcati ljetni šušur, a vruću atmosferu zacijelo su potpomogle i zgodne cure koje su opušteno pokazivale ovosezonske modele kupaćih kostima.


I u Gradu je bilo živo; hrpe turista prešetavale su Stradunom, fotografirali se pored najvećih znamenitosti, a spas pronalazili u sladoledu i strateškim suncobranićima. Uz to, samo lagano: lagana odjeća, lagani korak i uživanje u prizoru, ima li bolji način za provesti vikend?

 

Više fotografija sa dubrovačkih plaža i sa Straduna pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI