FOTO&VIDEO/ Napokon progovorio i suprug srpske pjevačice

Pogledajte šokantni intervju s Lukom Lazukićem: Nataša je samu sebe tukla, modrice su joj od anticelulit masaže!

Showbizz 19.04.18, 09:35h

Pogledajte šokantni intervju s Lukom Lazukićem: Nataša je samu sebe tukla, modrice su joj od anticelulit masaže!
Lazukić tvrdi - bez nuđenja dokaza za to - da su neke od očiglednih povreda na tijelu Nataše Bekvalac nastale od anticelulit masaže, ili da ih joj je nanijela neka treća, njemu nepoznata osoba ili, čak, Nataša Bekvalac sama sebi!

 

Luka Lazukić, protiv kojeg je podnesena krivična zbog premlaćivanja svoje supruge Nataše Bekvalac, dao je juče Blicu svoju verziju događaja koji je šokirao srpsku javnost. Tokom oštrog intervjua sa urednicom "Blica", koji je na momente bio i neprijatan, Lazukić je iznio, kako tvrdi, "istinu", ali za tu istinu nije bio spreman da u ovom trenutku ponudi bilo kakve dokaze, već samo tvrdnje. Od kojih će neke javnost šokirati možda i više od samog nasilnog događaja.

 

Ukratko, kao što možete vidjeti u ekskluzivnom videu beogradskog Blica, Lazukić je ponudio verziju da Natašu Bekvalac nije tukao; da kada je on tog jutra izašao iz stana ona nije imala modrice na tijelu i posjekotine na licu koje su joj nepobitno utvrđene nešto kasnije tog dana u Urgentnom centru i koje su jasno vidljive na slikama koje danas javnost prvi put ima priliku da vidi uz ovaj tekst. Lazukić štaviše tvrdi - bez nuđenja dokaza za to - da su neke od očiglednih povreda na tijelu Nataše Bekvalac nastale od anticelulit masaže, ili da ih joj je nanijela neka treća, njemu nepoznata osoba ili, čak, Nataša Bekvalac sama sebi!

 

natasa-bekvalac-povrede-modrice

 

Dobro pripremljen

Očigledno dobro pripremljen, Luka Lazukić je u intervjuu za “Blic” uporno ponavljao da “nije pretukao svoju suprugu”, a da će sve navodne dokaze za svoje tvrdnje predati u određenom trenutku sudskim organima.

 

"Samo sam je pomjerio"

 

Iako slike povreda Nataše Bekvalac pričaju svoju priču, Lazukić tvrdi da je suprugu navodno "samo pomjerio od sebe" da ne bi došlo do fizičkog sukoba, jer je bilo verbalnog. Lazukić čak navodi da je on povrijeđen u navodnom napadu Nataše Bekvalac, ali povrede nije želio da pokaže "Blicu" i javnosti.

 

Urednica Blica mu je pokazala i fotografije Nataše sa modricama, podlivima i posjekotinama

 

"Blic" je predočio Lazukiću fotografije na kojoj Nataša Bekvalac ima podlive na rukama, a poslije kratke pauze Lazukić je rekao da ne zna kako su te modice nastale.

 

luka-lazukic

 

Na pitanje da li aludira da je Nataša Bekvalac sama sebi nanijela povrede, Lazukić je hladnokrvno rekao:

 

- Zašto je nemoguće? Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu. Ne samo svoju, već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpjeli od nje i koje radi po šablonu.

 

Gdje su dokazi?

 

U našem intervjuu sa suprugom Nataše Bakvalac, pogledajte i kako je odgovorio na pitanje kako žena sa manje od 60 kilograma može fizički da napada odrasle muškarce, kao i njegove optužbe protiv Nataše Bekvalac da sve "radi zbog novca"

 

Na direktan zahtjev Blica da nam dostavi dokaze za svoje tvrdnje, Lazukić je ponavljao da će to ostaviti svojim advokatima i sudskim organima.

 

- To je procedura - rekao je Lazukić.

 

On je odgovorio i na pitanje o djevojkama čije je poruke Nataša otkrila u njegovom telefonu, kako će reagovati ako bude osuđen, kao i šta bi rekao svojoj kćerki da za 20 godina dođe i kaže mu da ju je muž pretukao.

 

Cijeli intervju možete pogledati OVDJE.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI