FOTO/ POSVAĐALI SE PA POTEGLI NOŽEVE

Na mjestu zločina: Krvavi obračun na Brčanskoj Malti, muškarac iskrvario na putu do bolnice

Hronika 11.02.18, 15:56h

Na mjestu zločina: Krvavi obračun na Brčanskoj Malti, muškarac iskrvario na putu do bolnice
Uviđajem je potvrđeno da je najprije došlo do verbalnog, a nakon toga i do fizičkog obračuna dvije muške osobe, nakon čega su jednoj nanesene povrede oštrim predmetom

 

 

U tuzlanskom naselju Bulevar danas oko podne došlo je do fizičkog obračuna, između dva muškarca, pri čemu je jedan od njih zadobio povrede nanesene nožem sa smrtnim posljedicama.


Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Izudin Šarić potvrdio je za Fenu da je oko 12.00 sati MUP-u TK prijavljeno da je u ulici  Aleja Alije Izetbegovića pronađen muškarac s povredama u predjelu grudnog koša.


- Nedugo zatim u policijsku stanicu Centar PU Tuzla, prijavio se 38-godišnjak, koji je priznao da je nakon verbalnog, a zatim fizičkog sukoba pedesetogodišnjem muškarcu nanio dvije  ubodne rane u predjelu grudnog koša. 


Povrijeđeni pedesetogodišnjak je prevezen na Univerzitetsko klinički centar Tuzla, gdje nedugo zatim preminuo.


Počinilac tog krivičnog djela, koji je priznao krivicu je lišen slobode, nad njim se vrši kriminilistička obrada.

O tom slučaju je obaviješteno je Kantonalno tužilaštvo, a uviđaj vrše pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TK. Iz Kantonalnog tužilaštva TK-a još uvijek nisu potvrdili identitet muškarca koji  je usmrtio pedesetogodišnjeg F.D.

 

Fotografije sa mjesta zločina donosi Tuzlanski.ba, a možete ih pogledati OVDJE.

 

(Fena/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI