FOTO/ Predsjednik Srbije se vraća s Kube

Vučiću stiglo prijeteće pismo na lošem hrvatskom jeziku: 'Sprema se nova Oluja i Bljesak... Žene ćemo silovati...'

Front 16.12.17, 09:58h

Vučiću stiglo prijeteće pismo na lošem hrvatskom jeziku: 'Sprema se nova Oluja i Bljesak... Žene ćemo silovati...'
Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Hermann Göring

 

Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću juče je stiglo prijeteće pismo potpisano sa "Pavelićevi križari, ustaški gerilci" i poslato iz Hanovera, u Njemačkoj.

 

Kako je za "Blic" rečeno u Predsjedništvu, pismo koje je upućeno na Vučićevo ime stiglo je danas na Andrićev vijenac u trenutku dok se predsjednik Srbije nalazi u posjeti Kubi.

 

Pismo je napisano na lošem hrvatskom jeziku, kao da ga je sastavljao neko ko ne koristi redovno hrvatski jezik. Djeluje kao da je odštampano na štampaču, nema dijakritičke znake (kvačice) i puno je slovnih i pravopisnih grešaka.

 

prijetece-pismo-vucicu-1

 

"Aleksandre Vučiću, ustaške udruge dijaspore poručuju: Za dom spremni! Sprema se nova Oluja i Bljesak. Naš ustaški poglavnik i vodja bio je i ostao Ante, a prezime mu dobro znate Pavelić Ante. Borac za katoličanstvo protiv pravoslavlja. Pavelićevi križari ustaški gerilci svim četnicima poručuju: za vas četnike imamo tri milijarde metaka. Ubit ćemo trećinu svih Srba, a drugu trećinu deportirati ćemo u logore i posljednju trećinu natjerati ćemo u katoličanstvo ono što ste nekad bili. Srpske žene ćemo silovati da radjaju ustaške križare i gerilce", piše u pismu.

 

Uz pismo je stigla i fotografija na kojoj su Adolf Hitler, Ante Pavelić i Hermann Göring.

 

Vučić se danas vraća iz posjete Kubi gdje je boravio na poziv kubanskog predsjednika Raula Castra.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI