Posebna molba

Tony Cetinski se ponovo oglasio: Spreman sam da odgovaram, ali molim vas da...

Showbizz 15.11.17, 11:47h

Tony Cetinski se ponovo oglasio: Spreman sam da odgovaram, ali molim vas da...
Molim čak i članove moje porodice da ne komentarišu neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipulisanjima izrečenim i neizrečenim

 

Poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski ponovo se oglasio na društvenim mrežama i osvrnuo se na nezgodu u kojoj je stradao 62-ogodišnji muškarac.

 

Pjevač je ovoga puta zamolio sve one koji se bave pretpostavkama da to više ne rade, već da sačekaju da zvaničnici saopšte svoje zaključke.

 

"Molim čak i članove moje porodice da ne komentarišu neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipulisanjima izrečenim i neizrečenim. Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama porodice Kevljanin to najvažnije. Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na putu prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao. Ja sam spreman da odgovaram za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenju javnost u zabludu", stoji u njegovom saopštenju.

 

tony-status

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI