HOLIVUDSKI ŠARMER NAKON TRI GODINE BRAKA

Sve se promijenilo u životu glumca: Zašto George Clooney plače četiri puta dnevno?

Lifestyle 16.09.17, 12:25h

Sve se promijenilo u životu glumca: Zašto George Clooney plače četiri puta dnevno?
Roditeljstvo je svoj trag ostavilo i na njegovom fizičkom izgledu jer je glumac vidno izgubio na kilaži, a ispod očiju dobio podočnjake od neispavanosti

 

 

Prije tri mjeseca George Clooney je postao otac blizanaca Elle i Alexandra u 56. godini, o kojima priča s ponosom, iako ga roditeljstvo umara do suza. 


- Oni ne plaču puno, ja plačem više od njih. Plačem četiri puta na dan jer sam jako umoran, priznaje glumac u intervjuu za strane medije. 


Roditeljstvo je svoj trag ostavilo i na njegovom fizičkom izgledu jer je glumac vidno izgubio na kilaži, a ispod očiju dobio podočnjake od neispavanosti.

 

amal-i-george-clooney


Holivudski šarmer svoju sreću i ponos ne prikriva, a posebno divljenje iskazuje prema supruzi Amal koja doji djecu i spava svega dva sata dnevno. Unatoč svim brigama koje roditeljstvo nosi, glumac kaže kako ga djeca nasmijavaju i upotpunjuju. 


Za razliku od njega, Amal se u ulozi majke snašla bez problema i bez suza brine o mališanima čija lica par i dalje strogo skriva od javnosti.


George i Amal u braku su već tri godine, a brak i roditeljstvo glumca su odveli drugim životnim putem od onog kakvim ga je on zamišljao. Prije braka posvećivao se isključivo karijeri i nije mislio da će mu glavna preokupacija postati mijenjanje pelena.


Par je trenutno razdvojen zbog poslovnih obaveza, a novopečenom ocu ovo je prvi put da je odvojen od blizanaca, što mu supruga nadoknađuje slanjem fotografija.

 

(Story.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI