VIDEO/ UŽAS NA LJETOVANJU

Brutalno silovanje na plaži: Dok su četvorica silovala turistkinju iz Poljske, njenog momka pretukli i natjerali...

Hronika 30.08.17, 13:13h

Brutalno silovanje na plaži: Dok su četvorica silovala turistkinju iz Poljske, njenog momka pretukli i natjerali...
Policija četvoricu napadača traži i zbog još jednog slučaja silovanja, i to transrodne osobe pored ceste u blizini Riminija. Taj se napad odigrao par sati nakon što je napadnut par poljskih turista

 

 

Brutalno silovanje turistkinje iz Poljske na plaži u Riminiju jedna je od najvećih tema u talijanskim medijima. Dvadesetšestogodišnju Poljakinju silovala su četvorica muškaraca, dok su njenog dečka pretukli i natjerali da gleda silovanje. Par je tokom strašnog napada i opljačkan, prenosi Index.hr.


Talijanska policija je u međuvremenu poručila kako je na tragu četvorici počinitelja, koje opisuju kao poznate dilere drogom sjevernoafričkog porijekla. Tužitelj iz Riminija Paolo Giovagnoli koji vodi istragu izjavio je medijima da će im kod identifikacije napadača pomoći opisi koje su dobili od žrtava, te snimke sigurnosnih kamera. Giovagnoli je rekao da uskoro očekuje hapšenje osumnjičenih.

 


Poljski istražitelji stigli u Rimini


Policija četvoricu napadača traži i zbog još jednog slučaja silovanja, i to transrodne osobe pored ceste u blizini Riminija. Taj se napad odigrao par sati nakon što je napadnut par poljskih turista.


Poljska se također uključila u istragu ovog grupnog silovanja svoje državljanke, te surađuju s talijanskim vlastima. Poljski istražitelji i kriminalistički stručnjaci su jučer doputovali u Rimini, nakon što je poljski ministar pravosuđa Zbigniew Ziobro napad koji se dogodio u subotu opisao kao “strašan zločin”.


Poljakinja koju su četvorica silovala još se nalazi u talijanskoj bolnici, dok je njen partner pušten s liječenja.

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI