Šuška se

Nakon što je RTL smijenio Mirjanu Hrgu: Novinarka se vraća u Sarajevo?

Mediji 29.08.17, 16:47h

Nakon što je RTL smijenio Mirjanu Hrgu: Novinarka se vraća u Sarajevo?
Mirjana Hrga i njezini šefovi navodno su dogovorili da se razgovori o njezinoj poslovnoj budućnosti na toj televiziji nastave nakon njezina povratka na posao

 

Novinarka i urednica Mirjana Hrga navodno više neće voditi RTL Danas i to je samo jedna od promjena koje će gledatelji ove televizije osjetiti od jeseni.


Na RTL-u su odluku o smjeni novinarki i urednici Mirjani Hrgi navodno priopćili uoči godišnjeg odmora s kojeg bi se trebala vratiti ovih dana. Kako piše Jutarnji list, namijenili su joj ulogu reporterke.

 

Također, Mirjana Hrga i njezini šefovi navodno su dogovorili da se razgovori o njezinoj poslovnoj budućnosti na toj televiziji nastave nakon njezina povratka na posao.

 

Nadalje, prema nekim informacijama, Mirjana je tijekom godišnjeg odmora, šuška se, razgovarala s čelnicima Al Jazeere Balkans pa nije nemoguće ni da se vrati u Sarajevo, u TV kuću u kojoj je provela, kako je sama rekla, pet lijepih i nezaboravnih godina.


Kako doznaje Gloria.hr, na RTL-u je navodno raspuštena i cijela magazinska redakcija, ukinuta emisije 'Sve u 6', a nekolicina novinara dobila je otkaz. 
 

Sporazumni otkaz navodno je potpisala i dugogodišnja novinarka i voditeljica RTL-a, Ana Miščević. Njezina kolegica Edita Misirić Vrkljan uz neke svoje kolege raspodijeljena je na novi projekt koji će voditi Doris Pinčić Rogoznica.


Antonija Stupar Jurkin, koja je vodila emisiju 'Sve u 6', karijeru će nastaviti razvijati u Odjelu komunikacija i marketinga RTL televizije.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

Gledajte bonus video na DEPO TV - fragmenti iz serijala "TRIP: Ta sjajna putovanja"

 

 

BLIN
KOMENTARI