Bura se ne stišava

Vibor Handžić upoznao vijećnika Tarika Dautovića da Titova nije u Starom Gradu

Front 17.08.17, 18:46h

Vibor Handžić upoznao vijećnika Tarika Dautovića da Titova nije u Starom Gradu
Poručio je da će biti mnogo više koristi od rekonstrukcije ulica u padinskim dijelovima grada i povezivanja izoliranih dijelova općine te da je izuzetno važno fokusirati se na probleme Starog Grada, a ne nanazive ulica u općini Centar

 

Vijećnik Naše stranke u Općinskom vijeću Stari Grad Vibor Handžić pokrenuo je inicijativu upućenu općinskim službama da se vijećnicima Starog Grada dostavi karta Općine s ulicama koje joj pripadaju. Spomenutu inicijativu je pokrenuo nakon što je vijećnik Tarik Dautović najavio promjenu naziva ulice u drugoj sarajevskoj općini.

 

- Važno je da vijećnici u Općinskom vijeću Stari Grad znaju koje ulice pripadaju našoj Općini te da svoje inicijative pokreću u skladu s nadležnostima i u svrhu zaštite interesa građana koji su ih izabrali. Ohrabrujem kolegu Dautovića da pokrene inicijative koje će donijeti dobrobit našem Starom Gradu - kazao je Handžić. 

 

Poručio je da će biti mnogo više koristi od rekonstrukcije ulica u padinskim dijelovima grada i povezivanja izoliranih dijelova općine te da je izuzetno važno fokusirati se na probleme Starog Grada, a ne nanazive ulica u općini Centar, saopćeno je iz Naše stranke. 

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI