Nađeni pištolj i maska

Užas u Tivtu: Pronađena tijela dvojice mladića, mještani čuli eksploziju

Hronika 01.08.17, 16:02h

Užas u Tivtu: Pronađena tijela dvojice mladića, mještani čuli eksploziju
Tivatska policija blokirala je kompetan kompleks Župa, u koji se ne može ući, a čeka se dolazak forenzičara iz Danilovgrada

 

Dva neindetifikovana leša muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa na ulazu u Tivat, piše Blic.rs.


Prema nezvaničnim informacijama jutros između dva i tri sata sa te lokacije, građani su čuli detonaciju, pa se pretpostavlja da je ona uzrok smrti muškaraca.

 

Prema prvim rezultatima istrage, do eksplozije je došlo kada su za sada nepoznate osobe pokušavale da naprave eksplozivnu napravu, javlja portal Vijesti.me.

 

- Prvi rezultati vještačenja ukazuju na to da su se za sada nepoznati muškarci u trenutku eksplozije nalazili iznad bombe. Tokom uviđaja koji još traje pronađen je ruksak u kojem je bio pištolj marke "zastava" kao i maska muške osobe sa bradom. Ispituje se mogućnost da su stradali pripremali nečiju likvidaciju - tvrdi izvor "Vijesti".

 

Tivatska policija blokirala je kompetan kompleks Župa, u koji se ne može ući, a čeka se dolazak forenzičara iz Danilovgrada, odnosno predstavnika Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice koji će preuzeti vođenje istrage.

 

Očekuje se da naknadno policija saopšti više detalja o ovoj tragediji.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg; Foto: Vijesti.me)

BLIN
KOMENTARI