ODUŠEVLJEN ODMOROM U HRVATSKOJ

Čuveni holivudski glumac ljetuje na Jadranu - John Malkovich 'ulovljen' u Opatiji: Ovo je moj raj na zemlji!

Lifestyle 23.07.17, 17:26h

Čuveni holivudski glumac ljetuje na Jadranu - John Malkovich 'ulovljen' u Opatiji: Ovo je moj raj na zemlji!
U bijeloj majici i trapericama Malkovich je jučer u pratnji prijatelja u poznati restoran ušetao nešto prije 14 sati, a iako je terasa Bevande bila puna gostiju, nitko nije primijetio poznatog gosta

 

Šta je čarobno u Hrvatskoj? Hm...


Kratko je odšetao do šetnice Lungo mare, zagledao se u more i prepustio laganom povjetarcu.


- Odmor. Odmor je čaroban. Zato sam došao. Opustiti se - kratko je odgovorio za Jutarnji.hr pa se vratio za sto svome društvu.


John Malkovich, sjajni holivudski glumac hrvatskih korijena, stigao je jučer rano poslijepodne u Opatiju i puna tri sata u društvu s proslavljenim hrvatskim violinistom Inom Mirkovićem, koji je 1998. proglašen UNESCO-ovim umjetnikom za mir, i negovom obitelji uživao u popularnom restoranu Bevanda. 


U bijeloj majici i trapericama Malkovich je jučer u pratnji prijatelja u poznati restoran ušetao nešto prije 14 sati, a iako je terasa Bevande bila puna gostiju, nitko nije primijetio poznatog gosta koji je u miru mogao provesti vrijeme sa svojim dugogodišnjim partnerima.


Dolazi u Lisinski


Malkovich je u Opatiju stigao nakon što je u četvrtak u Ljubljani održao koncert “Report on the blind” u kojem je on pripovjedač, dok ansambl izvodi muziku Alfreda Schnittkea Concerto za klavir i gudače. Malkovich tu muziku kombinuje s tekstom iz romana Ernesta Sabata “O junacima i grobovima”, a isti taj program u oktobru će izvesti u Lisinskom u Zagrebu, gdje će mu partnerica na pozornici biti Anastasia Terenkova, mlada, međunarodno priznata pijanistica. 


“Schnittkeova je muzika nevjerovatan potencijal za stvaranje dijaloga klavira i pripovjedačkoga glasa koji donosi brižljivo birane odlomke iz romana ‘O junacima i grobovima’ argentinskog pisca Ernesta Sabata

Malkovich utjelovljuje glas Fernanda Vidala Olmosa, okrutnog i naizgled potpuno poremećenog paranoika opsjednutog slijepcima i zlom”, stoji na stranicama Lisinskog.


Popularni glumac, kao i mlada pijanistica, trenutno sarađuju sa švicarskom promotorskom kućom Gart koja se više od 30 godina bavi organizacijom festivala...


Nastavak teksta i fotoekskluziv Jutarnjeg lista pogledajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI