video/ susret o kojem bruje mediji

Trump Macronovoj supruzi (64), uz više nego zanimljiv stisak ruke: 'Vi ste u tako dobroj formi... Prekrasno...'

Front 14.07.17, 09:26h

Trump Macronovoj supruzi (64), uz više nego zanimljiv stisak ruke: 'Vi ste u tako dobroj formi... Prekrasno...'
Trump je svoj kompliment izrekao u prisustvu Macrona, ali i svoje supruge Melanije, a potom se još jednom okrenuo prema gospođi Macron i rekao joj: - Prekrasno...

 

Čini se da će supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona dugo pamtiti svoj jučerašnji susret s Donaldom Trumpom.

 

Američki predsjednik (71) prvo je, prilikom rukovanja, doslovce zgrabio gospođu Macron (64), a ubrzo potom joj rekao: - U odličnoj ste formi! Trump je svoj kompliment izrekao u prisustvu Macrona, ali i svoje supruge Melanije, a potom se još jednom okrenuo prema gospođi Macron i rekao joj: - Prekrasno!

 

 

Nekoliko sati kasnije, dva predsjednička para svečano su večerala na Eiffelovom tornju u Parizu. I tu je Trump iskoristio priliku sjesti tik uz francusku prvu damu.

 

trumpovi-macronovi

 

Na meniju je bio goveđi odrezak u umaku od tartufa, a za desert su se nudile jagode u jogurtu i sladoled s toplom čokoladom.  

 

Jučerašnji susret dvojice predsjednika u potpunoj je suprotnosti s hladnim pozdravima koje su izrekli tijekom svog prvog susreta u svibnju.

 

"Emmanuel, drago mi je da se vidimo. Ovo je tako lijepo", rekao je Trump Macronu tijekom susreta u Nacionalnom domu invalida, kompleksu zgrada u kojem su pokopani Napoleon Bonaparte i francuski ratni heroji.

 

Francuski čelnik nekoliko je puta nasmiješen potapšao Trumpa po leđima prije no što su krenuli u obilazak tih građevina iz 17. stoljeća. 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI